mandag den 12. september 2011

What Did You Learn In School Today?

Med et kunstgreb har Blå Blok forsøgt at tale sig ind i arbejderbevægelsen. Vi varetager den almindelige families interesser. Det bliver for dyrt for dem under Rød Blok. Og lignende udtalelser.

Der er bare det, LilleLars, at fordi jeres kernevælgere, det oprindelige bagland af landmænd, har fyldt vores fødevarer og drikkevand op med pesticider, fungicider, stråforkortere og vækstfremmere, i en grad der får Tour de France-feltet fra 90'erne til at ligne en fattig messestand fra Urtekram, så sidder vi i dag i en situation hvor 'helt almindelige danske familier' ikke er helt almindelige. De mangler børnene.

Du, har indført brugerfinanciering på fertilitetsbehandlinger, og sådannoget vurderes at ligge på omkring 30.000 kr. Hvordan er det lige du bekymrer dig om 'den helt almindelige dansker' der?

Jeg har gennemskuet dig. Meningen med denne plan er ligefrem. De rigeste, dem med hus på strandvejen eller en traktor til 3,5 million i laden og 1 million hektar EU-støtte, de må i tilfælde af ufrivillig barnløshed overveje om de skal udskyde deres golfabonnement eller droppe safarituren til Afrika, for at få råd. De 'helt almindelige familier' med sygeplejesken der skal tidligt op for at køre på sit arbejde i sin bil kan regne med at sidde (relativt) gratis i kø i morgentrafikken, og se muligheden for behandling fordufte hånd i hånd med efterlønnen.

Hvis den almindelige familie fik valget mellem at betale for forbrug (som f.eks. transport), men til gengæld kunne regne med at velfærdsydelser som pasning af børn og ældre, undervisning og sundhed ikke bliver for dem der har råd, men for alle, så tror jeg at du har gjort regning uden vært, når du skråsikkert mener dig på sikker grund i din forargelse over betalingsringen.
Men det er faktisk smart gjort Lars, for på din måde bliver der, ganske som du lover, relativt flere rige mennesker i Danmark. Smart, men usympatisk, ligesom da du kom med eksempler på efterløn der kunne bortfalde uden problemer, og nævnte at der da var forskel på om maskinarbejderen blev nedslidt eller skolelæreren. Det skulle du ikke have gjort, Lars!

En anden kluntet statminister har engang henvendt sig til Dansk Folkeparti med ordene: Stuerene, det bliver I aldrig!

Jeg vil gerne fejlcitere ham og henvende mig til dig: Arbejderparti, det bliver I aldrig!

5 kommentarer:

 1. Kan man bare lige nøjes med at trykke like? Så gør jeg det!

  SvarSlet
 2. PS. Kunne godt bruge et godt råd i forbindelse med en undervisningsopgave. Gider du? Min mail er dannerfjord @ live . dk

  SvarSlet
 3. @AL - Jeg har sendt dig en mail, men har ikke hørt mere...?

  SvarSlet
 4. Har sendt svar i dag.
  Glemmer at tjekke min mail for tiden! Undskyld...

  SvarSlet