Persongalleri

For at læse min blog, vil en smule stikord til personerne være på sin plads.


Camping-Pingvinen Bella - Min forrygende kæreste, som uafbrudt bringer glæde ind i mit liv. Hun er en perle, som både forstår hvad der er vigtigt når ungerne er her, men som også har en perfekt intuition i forhold til mig, når vi er alene.

MUM Mine Ungers Mor aka Sexy-Home-Mom, i de indlæg der ligger før vores skilsmisse. Førstekvinde i Tyl-reservatet, og blogdronning i et parallelt univers.

Ældsteknægten aka Proffessor Teflon - Den ældste knægt, som glemmer alt omkring sig. Det år han gik til svømning købte jeg 7 par svømmebriller og 5 par badebukser. Det seneste stykke tid er han dog virkelig ved at tage skeen i den anden hånd, hvorfor et mere passende alias må være undervejs.

Gnavpot - Den humørsyge mellemste knægt.

Kridt-Iglen - Efternøleren, som desværre aldrig nøler. Hun kører altid i højeste gear og toneleje.

Mama-Cash - Min mor aka min protegé, som har holdt sin hånd over mig, og sit net under i så mange svære situationer, at min fantasi i strækker til at forestille mig det.

DMO - Det Manglende Overblik, min far, som altid vil det hele, glemmer halvdelen og når en tredjedel. Evig optimist og inspiration med sin klippefaste tro på egne evner.

DKNO - Damen K's Nye Overblik, min fars kone, som også fungere som manager, koordinator og strateg på den front. Hun 'samler op' på de ting han glemmer - og det er ikke så lidt!

CFM - Cerutdragen Fra Midtsjælland aka min kære gamle farmor.

Store Musse - CPB's mor, som er trådt ind på scenen med hjertelighed og åbenhed overfor vores valg.

Byggemand Blues - CPB's bonusfar, som udover at arbejde i byggebranchen også spiller bas i et bluesband. Horsensjyde til fingerspidserne og altid med på et væddemål om en fodboldkamp. Far til Play-O.

Play-O - CPB's lillebror, som er et år ældre en Professor Teflon, og er ham der kommer med håndtegn, sugemærker, kasket på skrå og er drengenes livline til facebook, sms og hemmelige ture til kiosken.

DKV - Min eks-svigermor, Det Kære Væsen

Mont Blanc - DKV's kæreste. Tålmodigheden selv personificeret i menneske.

Teknokraten - Min bror, som er tre et halvt år yngre end mig. Det mærker mand tydeligt, når vi er uenige. Men som talflytter har han altid en anden vinkel på tingen

Guitar-Bohemen - MUM's lillebror, som jeg lærte at kende da han var 8 eller deromkring. Nu er han først i tyverne, har fuldskæg, spiller i band og har taget kørekort.

SSS - Solo Synkron Svømmeren aka MUM's søster. Mor til tvillingerne Spiser Udenfor Nummer og Fætter Evigglad.

Klippen - Min eks-svoger, en ung Mont Blanc. Mon røgen der altid indhyller toppen skyldes cigaretter eller et udbrud på vej? Pædagog og far til tvillingerne.