tirsdag den 30. november 2010

Når nørder keder sig...

Fucking Nice!!! Jeg skal på Arbejde imorgen!!!!!........ Ligsom jeg var idag, Og igår og som jeg helt sikkert også skal i overmorgen! YAY!,,,, i det mindste er det computere jeg skal sidde foran så dagene går sikkert hurtigt.....
for omkring en time siden · ·

7 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Den var sjov!

  Og liking the new look btw ;)

  SvarSlet
 2. Forresten.. så burde jeg måske tilføje.. jeg ved ik hvor meget du går op i det der med anonymiteten, men hvis man klikker på knægtens navn "Mikkel Nedergård Larsen" så blir man sendt videre til hans profil på FB og kan dermed også læse resten af samtalen..

  Just a thought :)

  SvarSlet
 3. hehe! tror jeg kan leve med det... Du vil ikke se hvad jeg kan finde af oplysninger på dig bare ved at bruge dit billede.. Men self det er rigtigt at "Super Mister Overblik" Overså det!..... Og til sidst.... Jeg syntes det er utrolig sødt at du tænker på min sikkerhed, også selvom vi ikke kender hinnanden. Mange Tak

  SvarSlet
 4. @LMP og Mikkel - Jeg tror mest LMP var bekymret for om jeg havde tænkt tanken. Det havde jeg. Jeg havde spurgte Mikkel (og Mikkel), om det var iorden at bruge 'deres' samtale som et blogindlæg, og 'de' ved godt begge to at så er 'døren åben'.
  Når LMP, så sender mig en reminder, tror jeg også det var fordi jeg, dinosaur som jeg er, havde sendt min forespørgelse til 'Miklerne' som en kommentar til samtalen, og dermed var min anonymitet også sendt ud i cyberspace.
  All in all, er jeg, som man kan læse i mit indlæg om jubilæum, ved at indstille mig på tanken om at det jeg skriver skal kunne tåle at jeg står ved det, derfor er jeg ikke for alvor bekymret for at få løftet sløret for hvem jeg er. Det er mere tanken om, hvis jeg har fået skrevet noget om andre, som ikke ønsker at deres finurligheder stilles til skue der ind i mellem får mig til at svede koldt. Det har jeg prøvet! Men tak for tankerne.

  SvarSlet
 5. og til jer alle tre..

  jeg læste godt forespørgelsen til "miklerne" men tænkte da at jeg lige ville nævne det. Det er jo hvem som helst der så kan se "Miklernes samtale" og profil.
  Og ja jeg var da lidt bekymret for afsløringen af DFO's identitet (HAHA jeg ved hvem du er) og ville bare være sikker på at du havde gennemtænkt det..

  Og Mikkel... jeg har allerede billeder af mig selv på min blog, og flere læsere som jeg også er venner med på FB.. så det går nok :D

  SvarSlet
 6. Og jeg ved hvem Egtvedpigen er!

  SvarSlet