mandag den 15. november 2010

Weekend-kedsomhed

Jeg har været underdrejet i en uges tid, så weekenden uden børn blev bare brugt på relaxation, for at kunne lade op til denne uges kursus som sikkerhedsrepræsentant.

Så opfandt CPB og jeg lige en ny form for tidsfordriv: Find fem fejl!

Arh tænker du, men det er da en gammel leg, er det ikke? Man har to næsten identiske billeder, hvor der så er fem små forskelle man skal markere...

Jo, men vi gjorde det, at vi trawlede ejendomsmæglerannoncer, og sad og gjorde os morsomme over de underlige billeder der nogle gange er taget med. Vil I lege med? Find fem fejl...

Hvis I er gode til at spotte noget der måske ikke er helt heldigt, så lover jeg at poste et par af de rigtig grimme eksempler, men vi lægger ud med en svær. Du kan klikke på billedet og se det i stort format. Hvad mon er med til at gøre det her svært at sælge til en bred skare af købere?

5 kommentarer:

 1. At huset kun er for døde.
  Der et tilsyneladende ikke nogen mennesker der bor der, det er det simpelthen for grimt til. Og dernæst - og vigtigst, der er ingen fulge i buret ! Huset har været udsat for et gasangreb - andet kan det jo ikke være vel :-)

  SvarSlet
 2. Fuglen er død - og bordet er magen til mit....

  SvarSlet
 3. Enten er det et uhyre stort fuglebur eller også er det et underligt lille vitrine-skænk-skab???

  I øvrigt en herlig sport at tjekke folks hjem ud på den måde. Har selv gjort det længe og på min gamle mac ligger en hel mappe, der hedder "løjerlige ejendomsmæglerbilleder"...måske jeg skulle se at finde dem frem igen?

  SvarSlet
 4. Ja dværgvitrinen og/eller dinosaurfugleburet er gode bud, men hvorfor sidder stikkontakterne halvt oppe og halvt inde på væggene?????

  Fed leg det her, alle ens fordomme og ynglingsaversioner kan slå ud i lys lue.

  SvarSlet