fredag den 17. februar 2012

You Can't Do That

Forleden fik vi besøg af en kollega. Hun skulle have sin mand med, og jeg havde fået indtryk af at han var elektriker. Det gav en vis form for stress mht. køkkenet, fordi loftslamperne blot hang i lederne fra de nytrukne installationskabler. Der er ikke noget hverken farligt eller ulovligt i det, men det så sjusket ud, og skyldtes egentlig mest atjeg manglede at få indkøbt, og opsat nogle stukrosetter der hvor lampestederne skulle være. 

Men udsigten til at få besøg af en autoriseret elektriker fremskyndede processen, og det lykkedes mig faktisk at få både rossetter og lampeudtag monteret, samt at instruere CPB i at svare "alt, undtagen el", hvis manden nu skulle spørge til hvor meget af køkkenet vi selv har lavet.


Gæsterne kom, og flot så det ud, og ganske rigtigt spurgte han faktisk om hvor meget vi havde lavet selv på køkkenet. "Alt undtagen el, det skal man jo have en autoriseret til"...
"Nu er jeg jo VVS'er, og det skal man sådan set også have fagfolk til."
"Jaja, alt undtagent el og vand, mente jeg."


2 kommentarer:

  1. Tsk tsk, intet ulovligt i, som lægmand må du ikke forbinde direkte til den faste installation. Ja og en elektriker må ej heller lave tilslutningssteder uden udtag.

    JowDeet ,_.

    SvarSlet
  2. Nejnej, men kun ulovligt i følge loven, Claus...

    SvarSlet