søndag den 4. marts 2012

For vi er nemlig ude på noget

Det er længe siden jeg har skrevet noget. Ikke fordi der ikke er noget at skrive, men fordi min kære MacBook er afleveret i FONA. Jeg skal have et nyt batteri, en dvd ud af drevet og en extern skærmtrolds set efter i sømmene. Heldigvis har jeg en forsikring på apparatet, ja, sådan en som der lige har været kritik af i medierne, fordi der sættes spørgsmålstegn ved dens relevans. Herfra må jeg sige at der på mine Appleprodukter ikke har været noget bøvl med reklamation og service, eneste problemer har skyldtes min egen it-uduelighed. 

Nå, men at blogge fra en iPhone eller en iPad er lidt som at have sex i en skilift. Ukomfortabelt, men muligt, hvis man er trængende nok;-)
Store nyheder 1: jeg har tjent penge gennem cyberspace for første gang. Som man kan granske sig til andetsteds på min blog, er disse penge en sidegevinst, udenfor mit budget, og dermed min/cyberspaces måde at hjælpe verden til et bedre sted. For mine første kroner har jeg købt 6000 mursten i Malawi, 2 hospitals-kit og en malariavaccinationspakke. Jeg takker for samarbejdet og håber at det bringer lykke i Malawi.


Store nyheder 2: på det personlige plan har min gamle ældre mormor fået et knæk på helbreddet. Hun er indlagt og i smerter, og ingen kan forklare hvad der sker. Det bedrøver mig meget, og selvom hun er langt væk, så glæder jeg mig over at hun er så meget oppe på beatet, at hun kan sms'e gennem morfintågerne, og modtage gode tanker herfra. Når hun engang er ovenpå igen, vil hun sikkert også kommentere på det her indlæg. Sej kone!
Store nyheder 3: hele min 6.klasse blogger nu, fra hver deres blogs. Deres skolearbejder bliver lagt ud, og når de forlader vores afdeling til sommer har de en cyberspaceportfolio over deres tid med mig. Det varmer, og jeg håber de fleste vil holde deres blogs ved lige, så jeg på afstand kan følge deres færden videre. Vi er lige startet et emne om selvtægt og autonomi. Forleden så de youtubeklip med gospelmusik, nørrebrouroligheder, thylejren, woodstock mm. Er der nogen der har gode ideer til emner? Store nyheder 4: skat.dk har åbenbaret en restskat på 24.880 til mig... CPB har fået 24.600 tilbage;-)
Store nyheder 5: efterlønnen kan hæves 2.april. Det er sgu ikke så lidt når man har været lærer i ti år. Der bliver nok til at barbere kassekreditten ned i menneskeligt leje.
Mindre store nyheder: klunsede et bord i den blå avis for fjorten dage siden.


Mindre store nyhed 2: klunsede en gigantisk vinkelsliber i den blå avis for fjorten dage siden, så jeg kunne skære betonen i gården i smadder. Har nemlig handlet gummifliser(ja det lyder frækt) i... Ja den blå avis, så absalon ikke kvadrer kraniet når han skal gynge til sommer.
Mindre store nyhed 3: ældsteknægten og jeg skar beton i smadder og lagde fliser - og hyggede os sammen!

SENESTE NYT: Min Mac er færdig hos elektronsmeden!

2 kommentarer:

  1. sikke en masse der er sket!

    Tillykke med pengene fra Google ads!

    god bedring med den gamle.

    SvarSlet
  2. Takker... Så er jeg iøvrigt på banen igen!

    SvarSlet