tirsdag den 4. december 2012

Kejserindens nye klæder

Fy for satan... Sikke en flok hule taburetklæbere der befolker Christiansborg. De gik på valg med en dagsorden og løfter om bedre vilkår for undervisning og læring. De blev valgt, og nu hvor de sidder på kassen, så fører de en borgerlig politik, på en facon som minder om diktaturstaterne som de kritiserer. Armen vredet rundt og pistolen for panden: "Vi vil gerne have at I gør sådan her, og I kan ikke sige nej".
Jeg græmmes. Da Bertel Haarder var undervisningsminister kunne man i det mindste sidde og drømme om noget bedre. Nu er det bare spredehagl og nosseløst strøen om sig med valgflæsk fra dem der skulle forsvare en bedre folkeskole. 
Mere for mindre my bare ass... FØJ FOR POKKER! Jeg stemmer blankt fremover hvis enhedslisten ikke står ved deres afstandstagen fra 'De røde Khmeer"! ARGH!
Helle, din vamle gås! Det er så klamt at høre når du udgyder dig om alt det gode ved alt det lort du laver! Det værste er at man sidder med en fornemmelse af at I godt ved at det er noget lort... ØV! Mistanken er at I bare sidder på posterne for at lægge jeres egen kage til side til dårlige tider, med ministerpension, skattetricks mm. Med lidt held får jeres siksakkurs gjort nogle vælgere så forvirrede at I får en periode mere, og dermed mere kage i depotet, men min stemme får I ikke mere. Farvel og ... nej, bare farvel!

3 kommentarer: