torsdag den 2. juni 2011

It's my party

Ældsteknægten holdt fest for sin klasse her til aften. Da han startede i sin nye klasse i januar gik der kun 14 dage, før han var til den første klassefest. Derfor besluttede vi at komme ind i turnussen hurtigst muligt. Dels har knægten fødselsdag ultimo Oktober, dels kommer der baby medio August, så kunne vi knibe en sommerfest for klassen ind før sommerferien, så ville det være perfekt.

Det lykkedes os at finde en dato, hvor vejret sandsynligvis ville være godt. For tre uger siden fik knægten og jeg sat os bag skærmen og strikket en invitation sammen. Konceptet? Kom med en sodavand, lidt grillkød og godt humør.

Så mente vi at den ged måtte være barberet, men siden kom der et omslag i vejret, som betød 14 dage med kulde og regn. Det stressede mig til at lægge køkkengulvet asap, fordi de så kunne sidde der i tilfælde af kulde og regn. Men men men... I dag kl. 16 kom solen. Og klokken 17 kom gæsterne. Grillen blev tændt. Drengene klatrede i tørrestativ og fleksede muskler, pigerne sang med på omkvæd og bad om hjælp med deres grillkød. De gik ture i området, spillede bold på 'fabrikken' og åd slik og gik udenom salat og brød.


Kl. 22 kom en karavane af forældre for at afhente, og det virkede som om børnene havde hygget sig i svær grad. På søndag står den på lejrskole til Bornholm, og der fortsætter de sikkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar