fredag den 11. november 2011

Baby You Can Drive My Car

Hvordan er det så gået med Nortvig A/S? Ja, til forhistorien for mit harske indlæg om parkeringssagaen hører at sige, at jeg et par dage forud for offentliggørelsen, skrev indlægget, hvor jeg sammenfattede min mailkorrespondance med chefen, Thomas Nortvig, og den effekt det havde haft, eller måske rettere den effekt det ikke havde haft. Det indlæg sendte jeg en kopi af til Thomas Nortvig, hvor jeg skrev at jeg indtil dd. havde gået forgæves med min utilfredshed, samt at hvis jeg igen skulle se på bilen, ville jeg offentligøre indlægget.

Jeg fik intet svar og de følgende dage parkerede Kristian stadig mere åndsvagt foran mit hus. Fredag d. 28.10. parkerede han så igen klods op af mit hus med både kassevogn og trailer. Det førte til at jeg 1. november lod resten af verden på www. dele min oplevelse med Nortvig-bilen. Barnligt javel, men jeg fik luft, og i løbet af ugen der gik fik mit indlæg så mange hits, at jeg rykke fra side 3 på googlesøgningen "Nortvig A/S" til at ligge nummer 5, 6 og 10 på side 1 i dag.

Den seneste uge har min gade været fri for bilen. Den har ikke bare været parkeret anderledes, men er helt væk? Jeg har intet hørt fra Thomas Nortvig, så jeg ved jo ikke om det er min henvendelse der har nyttet, eller om Kristian bare holder ferie? Men dejligt har det i hvertfald været at slippe for det store skrummel foran mit hus. Jeg lover at bringe en update, hvis der igen sker en ændring til det værre, men lige nu lever jeg i troen at det nytter at sige fra.

Bloggers rules the world!


3 kommentarer:

 1. HØRT!!
  Krydser fingre for jer!

  Hav en dejlig solskinsweekend

  Lotte :O)

  SvarSlet
 2. Har du husket at slå personlige tilpasninger fra, når du tjekker placeringen? Google er nemlig så visseligt indrettet, at den ligger steder, vi selv har besøgt, øverst i visningen ... Og jo flere gange, vi selv har besøgt at sted, jo hørere rykker det op - i vores egen søgning. Og det betyder for eksempel, at når jeg søger "Nortvig" her, så kommer dit indlæg ikke frem på side et ...

  SvarSlet
 3. Nortvig A/S er nogle bastards uanset hvad.

  SvarSlet