fredag den 18. november 2011

Nu Ruller Vi Alle

...Og så alligevel ikke.

For min gnavne nabo er holdt op med at køre i sin 'firmabil'?

I snart to uger har den ikke været i gaden, og det endda selvom han har skullet tømme skuret for maling og havemøbler og kunne have brugt en stor trailer, og har skiftet vinduer i det meste af huset, og have nydt godt af værktøjet i kassevognen. 

Mon han har fået forbud mod at køre firmabil?

Mon han er blevet fyret?

Nej, så galt var det ikke gået, for her til eftermiddag kunne jeg se at han blev 'bragt' hjem af en Nortvigbil, så han har åbenbart fået en hente-bringe-ordning?

Men jeg slipper da for at se på bilen ud af vinduet, medmindre jeg kigger ned, for demonstrativt parkerer han nu sin lille bil foran mit hus, i stedet for sit eget. Men hey, det var kassevognen der var træls, en Getz er jo til at overse...

3 kommentarer:

 1. Hvad blev der af din vintercafé? :-)

  Og selvom det er træls at at bruge sin tid på det, så ER han altså et meget lille menneske. Jeg undres virkelig over så ynkelige mennesker der vandrer rundt på vores jord..

  SvarSlet
 2. Jeg bød på et kollosalt borde-bænkesæt i galvaniseret stålstel med massive plankesæder. CPB var ikke vild med tanken om at lave fortovsservering, og i sidste ende hørte jeg ikke fra ham der havde bordet til salg.
  Jeg må jo sige at der desuden har været en temmelig træls stemning de få gange vi er på fliserne samtidig. Ingen kigger direkte på hinanden. Ingen siger noget. Ingen vil 'gå ind' først. Så hyggeligt ved jeg heller ikke om man kan kalde det...
  Da jeg så hans kollega sætte ham af forleden, kom jeg til at tænke på at jeg jo arbejder indenfor specialområdet, hvor der er mange andre der har sådan en kørselsordning. Er det virkelig kun fordi jeg ikke får løn for at rumme ham, at jeg blev sådan et småligt menneske?

  SvarSlet
 3. Glad for at du kan se noget igen nu :)

  SvarSlet