tirsdag den 28. april 2009

Damerne i mit liv... og nu er der endnu en!

Så så man lige mig få kendis-besøg!

Okay, det var ikke mig hun besøgte, sådan for real! Det var SHM der fik besøg af hende her, men hyggeligt det var det!

Der er sket en ny, og spændende, drejning i vores liv! Bloggen er blevet levende. Det startede med at jeg skrev lidt sure opstød om mit arbejde. Der blev den meget levende! Faktisk blev jeg fyret!
Siden skrev jeg kommentarer hos AB, og vupti blev bloggen fysisk, da jeg fik post og spiller nu scrabble-online med hende (hun sidder pt. i USA og bider negle), men når hun engang rammer hjemlandet har hun jo udfordret til scrabble, og der kan hun ikke klamre sig til sin online ordbog, eller lade tidsfristen løbe ud, så der tropper jeg op i Ølstykke og forhåbentlig kan jeg så vise at jeg også er dansklærer.
For et stykke tid siden gik det så op for SHM, at Frk. Fryd bor et stenkast og en hård sædafgang herfra (grimt afstandsudtryk fra gymnasietiden, men i medvind passer det med de ca. 800 meter der er). Den første gang hun kom herhjem var sjov, spændende og virkelig givende, men det var alligevel spændende at se hende gå ud af døren og så sætte sig bag skærmen og vente på at læse 'anmeldelserne'. Havde vi nu vist os fra vores bedste side? Forstod vi hinanden rigtigt? Var deres oplevelse også at det her var så hyggeligt at det skulle gentages? Heldigvis ja!
Det er blevet til visit hos dem, siden hos os, så hos dem, og hos os, og dem, og før jeg vidste af det trawlede jeg Horsens omegn rundt med en trailer med manden hendes for at stjæle marksten.

Derfor var det langtfra debuten med blogtræf, at se Julia stå i min stue. Men det var som de andre situationer positivt (ja, selv min fyring var en forbedring af mit liv - selvom det tog nogle uger at mærke det). Nå, men tilbage til Damen. Hun er sikkert spændt på sin anmeldelse (jeg ved nemlig hun læser med fra tid til anden). Så her kommer den:
Hold kæft, hvor er hun sej! Hun kom bare ind af døren, med gaver til SHM, smil, hemmelige smøger og grin, masser af input og inspiration og en lind strøm af historier, som alle hænger sammen i et net af spændende tråde. Mens jeg lavede kaffe i køkkenet sad tøserne og kvidrede i gårdhaven og solen, og det var fanme lyden af forår, rødvin, grill-aftener og hygge.
Hun har så mange erfaringer, som hun gerne deler ud af, og samtidig er hun interesseret, lyttende og rummelig. Tiden var alt for kort, men den tid der var, gav mig helt klart lyst til at 'hænge på' når de skal ses igen.
Og liiige en episode med det der kendisnoget; jeg måtte lige finde mobilkameraet frem og tage et enkelt billede, bare lige for at...? Ja hvorfor egentlig? Bare for at fange en hyggelig situation. Ligesom hvis det havde været en hvilken som helst anden af vores gode venner der havde kigget forbi.

Nu sidder jeg bare spændt og venter; mon hun opfattede det ligevis?

PS. Der er nu to lilla damer i mit liv, min farmor og Julia:-D

PPS. Det der med afstanden til Supermand og Frk. Fryd er altså et gæt, ikke noget der er testet.

3 kommentarer:

 1. Hov hov hov...der er vist godt nok nogen her, der ikke har det godt med at være bagud i scrabble, hva'? Sådan som vi smider os rundt med mistankerne. For det første, jeg spiller IKKE med online ordbog, men med en almindelig elektronisk udgave af Politikens Nudansk ordbog, som jeg kun bruger, hvis du udfordrer mit ord eller jeg udfordrer dit ord. Det er ikke et opslagsværk, hvor man kan finde hjælp til scrabble. For det andet, så var det dig, der løb tiden ud i vores spil, da du aldrig svarede tilbage på min udfordring af dit ord COKE. For det tredje, hvorfor skulle jeg bide negle, når jeg fører og netop har LIRKEt et nyt lækkert ord ud af min superlingvistiske dansklærerhjerne ;-) Bring it on, sailor!

  Nå ja, og DORN? Og så siger du jeg bruger ordbog :-D

  Jeg nyder forresten også at spille med dig og glæder mig til at møde jer begge IRL :-)
  Knus AB

  SvarSlet
 2. @AB- Busted. Jeg er dårlig til at tabe, men tilgengæld er jeg pissegod til at vinde;-D

  En dorn siger du? Jamen sådan en bruger jeg hele tiden herhjemme når jeg bygger om, så det er da det mest almindelige ord på fire bogstaver der starter med D, synes jeg;-D

  SvarSlet
 3. I er nu meget søde. Begge to...

  SvarSlet