torsdag den 16. april 2009

Jeg ved godt at det stadig kan gå galt, men...

...nu kan jeg simpelthen ikke holde det ud længere.

Vores hus er solgt! VORES HUS ER SOLGT! Fanme du!

Langt fra prisen og alt det der. Finanskrisen har taget sit ÅH JO ca. 700.000 eller to årslønninger eller 40% af udbudsprisen, eller 95% af vores provenue, alt efter hvordan vi vælger at anskue det.
Kreditforeningen forsøgte også lige at hive 20 kilo til sig selv og ejendomsmægleren skrev "ved en beklagelig fejl" 9.100 mere på sit salær end han skulle, men går den så går den. Det gjorde den ikke! Vi får højst sandsyndligt de 20.000 alligevel og ejendomsmægleren må vinke farvel til sin "bonus".

Men alt det rager mig en forårsblomst, for nu er det slut med Falster. Det er slut med lejere. Det er slut med bekymringen om istandsættelse, fremvisninger, indbrud, nedbrud osv. Vi bor nu kun i Horsens - OH MY GOD I'M SOOOO EXITED JEG MÅ LIGE SLÅ EN VEJRMØLLE!

De sparsomme rester er langtfra nok til nyt køkken, bil eller bad, men so what? Vi kan trække vejret økonomisk igen, vi kan tage ungerne i biffen eller købe blomster til fruen uden at få nervøse trækninger fra kontoen!

Nu er vi startet i det små. Noget Feng Soi Svai Ui indretningsfilosofi fra de gamle grækere/kinesere agtigt noget. SHM har hørt at ens entre er den største forhindring for udvikling på snart sagt alle områder. Et eller andet i retning af at "lykken er en stor tyk mand - kan han komme ind og har han lyst?" Derfor facelifter vi lige entreen (mest maling og tid) og nyder at drømme om alle de andre ting imens.
Vi er gået på jagt efter en ny hoveddør i den blå avis, og fandt sørme en dør der passer om til haven. Den er bare super cool, og hvis alt går vel henter jeg den i morgen eftermiddag!

I aften skal jeg spille fodbold med gutterne og har lagt en flaske Spumante på køl. Så får de lige et sprøjt og en plastikkop til at fejre sejren på sidelinjen. Hurra for forår og troen på fremtiden...

Vores digitalkamera er stået af, min computer er brændt ned og bilen har tabt pusten i støddæmperne bagtil og hænger som en gammel kælling med røven. Fjernvarmen er ved at grave vejen op MED EN TRYKLUFTHAMMER PÅ EN TRAKTOR, mon huset kan holde...
Måske skal vi alligevel gribe dybt i pungen snart igen?

6 kommentarer:

 1. Tillykke med det. Så gik de 6 hverdage alligevel på bedste måde

  SvarSlet
 2. JUBIIIII ! Som jeg skrev ved Trine.

  Sådan sgu, så kører livet videre :-)

  Hurra for jer.

  KNUS.

  SvarSlet
 3. Det er så godt for jer! Glæder mig på jeres vegne:)

  SvarSlet
 4. Yæææs! Tillykke dér. Hvor stort. Det er jo super, og der er ikke noget værre end ikke at ha' råd til noget med ungerne. Og hvad kan gå galt? Vi har boet i vores hus i mere end 11 år - her trænger stadig gevaldigt til udskiftning af udhængsbrædder, sterne, ny havegang, plankeværk, you name it. Men altså... udsigten er skøn, indsigten vigtigere og naboerne de bedste, man kan få. Hep!

  SvarSlet
 5. Tillykke! Hvor helt igennem dejligt for jer!

  SvarSlet
 6. @ Alle - Tak for lykønskningerne. Og det kan nok ikke rigtig gå galt nu, bortset fra at købers kreditforening har sendt et brev hvor de orienterer om overførslen af pengene, og der mangler 90.000? Jeg orker næsten ikke flere undersøgende processer, at fejlkode hvem der har sovet i timen osv. Men huset er solgt og HURRA for det!

  SvarSlet