lørdag den 4. april 2009

FUCKING MØGPÅSKE

Ja don't get me wrong, jeg synes det er fint nok med solskin og fridage, men behøvede de at være hellige? Alt jeg har brug for lige nu er 6 hverdage. 6 tåbelige hverdage, den første gik i går, de næste tre mandag, tirsdag og onsdag, men hvad sker der så lige med sekretæren i kalenderministeriet? Tirsdag er den næste hverdag, så fra den 3. april og 6 hverdage frem ender vi med den 17.? I just don't get it!

Hvis respræsentanter fra Faderhuset læser med så kan de jo lige gå hjem og tælle efter på fingrene INDEN de religiøse forklaringer kobles på. Jesus blev vistnok korsfæstet om fredagen men opstod på den tredje dag, nemlig søndagen??? WHAT THE FUCK? Her kan man altså godt lige rykkke en balde og squize kalendertiden lidt fordi de "ålstå war bønder ål sam a dengång, og æ marker passer lissom ik' sar sæl, wel?, så trår du vi ka røk den lidt præst?"

Nå nå, bitterheden over påskens tidslommer og ventetider er jo muligvis også påvirket af at vi har at gøre med en lykkelig afslutning/god begyndelse på et problem SHM og jeg har bøvlet med længe. ALT er ude af vores hænder nu. ALT ser ud til at gå efter planen. Og ALT går bare enten alt for hurtigt, eller som nu 14 dage for langsomt... God Påske til alle

6 kommentarer:

 1. Herlig blog du har. Har kigget med et stykke tid. Ja, 6 dages fortrydelsesret kan være svære at komme igennem, når der er en påske imellem. Held og lykke med det!
  Venlig hilsen
  Susanne

  SvarSlet
 2. ja den er svær.... men hvis de ikke var der, de der helligdage, så havde du jo ikke ferie!! vel!

  SvarSlet
 3. ÅÅÅååh, ved LIGE hvordan du har det. Sidder bare på den anden side af stakittet og ønsker at tiden ville flyve afsted. Jeg krydser alt jeg har for jer i disse forfærdelige helligdage (som amerikanerne sjovt nok har valgt at se stort på).

  SvarSlet
 4. @Susanne - Tak for krydsede taster og total denial om fortrydelsesret. Vi lader som om det hele er Lambrusco og brusen varer evigt.

  @Line - Det er jo det der er min pointe: Jeg vil gerne have fridagene, men de behøver ikke være hellige for min skyld

  @AB - Vi ER i samme båd! Bortset fra det med fri/helligdage... ;-D Krydser taster osv for jer, gør det samme for os!

  SvarSlet
 5. så ramte jeg en fridag og besluttede mig for at besøge 'bloggen'. indlæggene flyder jo som pasningsspillet på Camp Nou, olé....olé....olé!
  påsketirsdag i det nordsjællandske bliver brugt på første etape i etableringen af et hønsehus, ikke at forveksle med den fine hønsegård fra sidste år. ses i morgen
  dbh
  Morten

  SvarSlet
 6. @ Brorson - Ja, har du værktøj med, for mama skal have samlet sit udekøkken. God jagt på hønsene iøvrigt;-D

  SvarSlet