lørdag den 7. april 2012

Baby, You Can Drive My Car

Så blev der sgu kantstensforpligtelse igen. Med andre ord: Overblikket er kørende igen!


Denne gang er det dog ikke mig der er hverken økonomi- eller trafikminister, så derfor har jeg bare siddet med ved bordet i egenskab af sikkerhedsminister, og proklameret trepunktseler til banden som ultimativt krav.
Som genbrugs-, affalds-, bygge- og anlægsminister, har jeg også haft et say omkring trækkrog og motorstørrelse, så fartøjet kan have en anhænger på.

Som rejseminister har jeg også krævet tagrailings til skiboksen, men de forhandlinger var hurtigt overstået, for heldigvis vil vi begge gerne have vores ski med på ferie.

Med forhandlingsresultatet i hus, var vi altså på jagt efter en bil med min. 6 trepunktselser, tagrailing, træk og lidt muskler. Den økonomiske ramme lød på 15.000-30.000,- (dog med mulighed for at bruge ca. 40.000,- hvis der skulle dukke et ekstraordinært godt tilbud op).

Biler er dog biler, og i sidste ende får man nok cirka hvad man betaler for? Alligevel skulle vi se noget forskelligt, så vi var i Hobro for at kigge på to Kia Carnival, som dog begge var for nedslidt til at være noget for os. Lækker bil, med masser af komfort, bl.a. automatgear.
Så gik turen til Nr. Aaby på Fyn, hvor vi kiggede på en meget nedslidt Ford Galaxy til 24.000,- hovr den bl.a. ikke kunne låse dørene, men til gengæld ikke kunne åbne bagklappen!

Herefter en tur til Vejen, hvor vi fandt vores bil. Den var sat i dba.dk til 29.900,- men efter et par dages tovtrækning endte vi på 23.000,-

Hvis bilen i Vejen ikke havde været noget for os, havde vi kørt videre til Vildbjerg, hvor der var en flot Renault Espace til 19.000,-

Hvorfor skriver jeg ikke hvad det er for én vi har fundet?

Fordi alle der har mening om biler har divergerende erfaringer. ALLE biler er tilsyneladende noget lort, som bare går i stykker, hvis man spørger for sig grundigt nok. Med dette in mente tror jeg det handler om at følge sin mavefornemmelse, og så erkende at bilkøb bliver man kun fattigere af!

Foreløbig er vi glade for vores bil, og så må vi se hvor længe det varer...

2 kommentarer:

  1. Hjertelig tillykke med jeres nye ......
    Lækkert med glastag.
    Husk gode vinterdæk :-)

    SvarSlet
  2. Jo tak. De er helt nye. Nødvendigt med centermoteren;-)

    SvarSlet