mandag den 9. april 2012

Sikke En Fest Vi Har Haft Nu I Nat

Påskefrokost med naboerne. Skønt påskevejr, med ca. 20 grader i solen, i læ, og velkomstdrinks som Nøgenløberens giftblanderi producerede. Sidste år fik vi mojito, som Konstruktørerne stod for. Den bestod af 3 flasker rom, rørsukker, mynte og lime... (mangler der ikke noget? Joh, der var da ingen sodavand/danskvand i). Alle var sejlende berusede da vi satte os til bords.

Årets lodtrækning havde maget det således at Nøgenløberen var blevet velkomstdrinkansvarlig, og han er meget ærekær, så han ville naturligvis ikke stå tilbage for succesen med mojito, så han udviklede nogen med noget ferskenpuré, annasjuice, vodka og cava. To flasker vodka, tre cava, to liter juice og lidt frossen frugt til at køle det ned. Det var lige før det skulle blandes i betonblanderen! (Jeg gik i hvertfald lige i gulvet af den!)

Vi spiste, fik vin, var på havevandringer og snakkede om løst og fast. Mange timer senere sad vi bænket i festligt lag, elleve mætte (og fulde) naboer og en enkelt der var mæt (og gravid). Alle havde noget med, vi havde salaten og desserten (halve pærer, med marcipan i stedet for kernehus, ahornsirup, kanelsukker og mandelsplitter, som blev bagt i ovnen og serveret med blød vaniljeis).

En af naboerne, Bryggeren, brygger øl i kælderen, og de holder raskvæk 10%. Kl. 21.26 forlod jeg festen, for der var jeg blevet meget 'træt'. Jeg besluttede at det var bedst at sende CPB en sms: "Sorry Honey. Im sold out!" Det synes jeg selv var godt tænkt, klarsynet og ansvarligt, så hun vidste hvor jeg var.

Problemet var bare, at jeg sendte beskeden til en af mine elever i 6.klasse i stedet... SUK!

2 kommentarer: