onsdag den 11. maj 2011

Mad world

Hvad er det for en verden vi lever i? Nu har Blå Stue lavet en aftale hvor de fjerner sikkerhedsnet under dem der er fattigst, hvor de endnu en gang forringer velfærden og rettighederne. De gør det under påskud af at der ikke er råd? Men samtidig letter de skat på arbejde og især for de rigeste.

Det er så hvad det er, for det er i og for sig bare at tone rent flag og føre den politik man har sagt man vil føre, men at kalde det for ansvarlig politik, og i samme moment kalde kritikerne uansvarlige, det er ubegribeligt for mig. Hvornår er det blevet uansvarligt at dele med dem der mangler? Hvornår er det blevet ansvarligt at skrabe mere sammen til dem der har?

Men de borgerlige er ikke de værste, selvom man kunne fristes til at synes det, de gør bare hvad de har sagt, at de ville gøre, hvor usympatisk det end måtte være. Dansk Folkeparti derimod, laver deres vanlige stunt med at de i valgperioder har travlt med at være de svages beskyttere, og tale dyrene, kulturen, de ældre, de unge og de arbejdsløses sag. Når de så skal føre deres mærkesager ud i livet i forhandlinger, så ofrer de alle deres værdier for at få 8 mand med hund og Mondeo til at stå med Nefa-lygter i Padborg og lyse grænseoverløbere ud af mørket. Det er så billigt, at de kan svigte alle de løfter/værdier de melder ud i valgkamp, bare for at få et symbolsk gennembrud. Pia for fanden, hvis man vil ind i Danmark, så kan man da bare gå ind 500 meter længere henne!
Det er usselt at kunne stå og stråle over at 'komme igennem på væsentlige punkter', når man samtidig har ofret alle de stemmer man har fået fra den nederste del af samfundet i de forringelser man nu lægger stemmer til. Føj for pokker!

Giv os så det valg og fri os fra den regering og ikke mindst støttepartiet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar