fredag den 6. maj 2011

What did you learn in school today, dear little boy of mine? 2

Midt i Frustrationen over Ældsteknægtens slendrian, skal jeg da også lige huske det ambivalente i at han i denne uge fik fordoblet sine lommepenge. Jojo, du læste rigtigt, for når man er 13 og gerne vil gå med aviser, men ikke kan finde sine fingerspidser uden en GPS og en hjælpende hånd fra PET, så må man jo acceptere det job man kan få tilbudt.


Og Ældsteknægten har været så heldig at Kridt-Iglen startede i før-skole-gruppe i dag. Hun mangler en hånd at holde i når bussen kører og da han skal samme vej, har han fået en søsterrute, hvor han bringer ud om morgenen og ind i mellem tager hende med hjem om eftermiddagen. Det ansvar passer han meget pligtopfyldende og det gør mig stolt! At han forstår der er forskel på mennesker og 'ting' og derfor er fokuseret hele tiden hver dag, mens han har ansvaret for hende!

2 kommentarer:

  1. Det er sgu også noget at være stolt af Thomas. Det er ikke alle der forstår, at mennesker er forskellige og at man kan hjælpe til på flere måder.

    Skønne børn, hils dem mange gange fra os og vi må snart komme forbi igen. :)

    Natascha

    SvarSlet
  2. @Nat - Tak skal du have, og ja, folk er netop forskellige. Helt sikkert I må kigge forbi. Selv er jeg billøs, men beriget med tre udvendige og et indvendigt barn + tilhørende mor, så mine muligheder for at turnere landet rundt er desværre begrænsede for tiden, men jeg håber du får en fantastisk fødselsdag/aften!

    SvarSlet