lørdag den 14. maj 2011

Make up your mind

I Ekstra Hadets netavis i går fremgik det at en kvinde i mellemøsten får sin chance for revanche. En forsmået arrangør/frier overfaldt hende med syre og vansirede hende for livet, herunder mistede hun synet på begge øjne. Nu er manden blevet dømt, og gæt engang... man har konstrueret en mekanisme, så den blinde kvinde selv kan dryppe 20 dråber syre i øjnene på gerningsmanden (som naturligvis er fikseret og bedøvet mens der udlignes).

Jeg ved ikke hvad jeg skal mene? Jeg bliver trist over kvindens skæbne. Det gør jeg hver gang jeg hører om konsekvenserne for de kvinder der siger nej i mellemøsten, de kvinder der kræver mere af livet end de i første omgang bliver tilbudt, og derefter lider de værste skæbner. Men hjælper det at dryppe syre i øjnene på den stakkels mand? Jeg tror det ikke...
Han skulle tvinges til at forsøge hende, en form for samfundstjeneste, hvor hans liv også konfronteres med det han gjorde. Måske?

Nu er det egentlig interessant nok i sig selv, men det hele bliver lidt perspektiveret af at avisen har et debatforum 'nedenunder' artiklen. Her kan læserne give deres meninger tilkende, lade den indre svinehund få frit løb. Ikke overraskende er der masser af dem jeg skyder til at være DF-vælgere, som bruger det som en anledning til at skyde på mellemøsten, islam og indvandrere. Er det dem vi ønsker ind i Danmark? LUK GRÆNSERNE NU! De har ikke udviklet sig siden middelalderen! Vi er klogere end dem! (indsæt selv mere åndsamøberi).

Jeg er slet ikke uenige med dem i deres forargelse, men konklusionerne er jeg mindre skråsikker på. Jeg bliver ikke mere rolig, når jeg i samme organ læser at der er en klan, (jo jo, det hedder det i avisen) der hedder Levakovic, som består af røvere, tyve, banditter, fartbøller, svindlere og trickspecialister. Det er en bande romaer som har slået sig ned omkring øresund, hvor de på danmarksiden kører rundt i dyre biler de køber på sverigesiden. De bryder ind hos pensionister og stjæler deres guld. Kort sagt, de er en skidt forsamling i avisens optik.
Det er da slet ikke fordi, jeg er uenig i, at de handlinger er forkastelige, men lige præcis i nordsjælland, langs med øresund er svindel, svenskregistrerede biler, spritkørsel, franarring af penge fra demente ældre kvinder mm. ikke et indvandrefænomen. De lærer af det omgivende samfund, og de er ikke engang dygtige sammenlignet med Mærsk, Stein Bagger og Erik Skov.
Det er i sig selv tankevækkende nok, men læser man kommentarfelterne når artikelserien ruller over skærmen, så er de samme der forargedes over den mellemøstlige mands gerninger, og herefter fordømte hans dom, de er underligt nok fortalere for at Levakovicklanen skal have "millioner af los i røven", stenes, sparkes ud, henrettes, eksporteres til steder hvor de passer bedre ind (min personlige favorit, hvor passer de bedre ind end mellem Amalie og Erik Skov? og hvem vil have dem?).

Men dobbeltmoralen, den indre svinehund og forargelsen, den kan de ikke tage fra os, vel?

Ekstra Hadet kalder deres kommentatorer for Nationen, og måske er det ganske passende at tage skridtet fuldt ud og kalde det nationalisterne? Sprogligt set er det i hvertfald misvisende at kalde det for Nationen, når man efter sørgelig gennemlæsning kan konstatere at de fleste hverken kan stave eller tænke. Det er avisen imidlertid ligeglade med. Hvis der ikke er nogen nyheder en dag, så summer de holdninger fra Nationen op til en 'nyhed baseret på en folkestemning' under overskriften "Nationen mener".
De finder de tre-fire værste tågehorn og konfrontere en stakkels minister med et folkekrav om en dansk berlinmur i sønderjylland, halshugning på Køge Torv af voldtægtsmænd eller gratis fadøl i Parken den sidste hverdag i tredje måned efter Trinitatis.
Jeg tror faktisk det er noget af det værste ved at sidde i regering? Når Nationen kræver svar... Så skal de forholde sig til de mest outragious i det her samfund, eller læse en artikelserie om "Magtarrogance i ministerkontoret" dagen efter... Hvis ikke vi har nyheder, så skaber vi dem!

Føj for pokker!

3 kommentarer:

 1. Det er ren børnehave Nationen.

  SvarSlet
 2. Nej man undres. Nogle mennesker vil slet ikke have andre ind i DK.
  De kan slet ikke se at der er brug for mangfoldighed.. især da hvis det er Nationen som skal bygge Danmark imorgen - det Gud forbyde.. Men hvis nu.
  Der bliver lukket og slukket, og vi andre gider ikke engang kæmpe for at kunne komme til at bo der mere.
  (PS - der er jo idioter alle vagne og i alle folkeslag og dem slipper vi nok aldrig af med)

  SvarSlet