tirsdag den 2. august 2011

Elefantens Vuggevise

Det er de simple glæder, som skal værdsættes. Det er hovedbudskabet i Luksusfældens gældsterapi. De næste mange år har du ingen penge til fornøjelse, og til gengæld afdrager du din gæld. Sådan ser min situation faktisk også ud. Jeg er vel teknisk insolvent, og bør afdrage på min gæld mens renten er lav og alt det jazz.

Måske er der forskel på mig og dem i Luksusfælden? Jeg har jo trods alt ikke regninger der ikke bliver betalt. Men tanken om at arbejde, for at tjene penge til at nedbringe gæld, den er sgu til at få lange nosser af.
Så jeg gør lidt af det hele. Min økonomiminister har lavet en økonomisk turn-around-plan for os, så vi både afdrager gæld, opsparer til uventede regninger mm. og samtidig have penge til at bygge køkken, købe is og tage i biffen. Hvordan hun får mere ud af lidt, det ved jeg ikke, men det gør hun!

(lige nu er hun sur, fordi jeg fortalte at jeg skriver om hende og indlægget hedder "Elefantens Vuggevise").

Men tilbage til det der med det simple. Når man ikke skal bruge unødige penge, så skal man jo finde andre glæder, og nu hvor varmen er her, har vi pludselig fantastiske tropenætter igen. Så vi kan sidde og drikke varm saft og se stjernehimlen, mens vi snakker om alt mellem himmel og jord. Og nu tændes der stjerner på himmelen blå, så jeg vil invitere hende en tur i haven, før det er sengetid...

Crazy som fortsættelsen "Halvmånen løfter sin sabel" pludselig får helt ny mening, hvis man tager de Breivikske briller på. Jeg vælger at se månen i øjnene og nyde at FCK kom videre fra Irland, køkkenet er færdigt og der stadig er en uge til jeg for alvor SKAL igang...

Tror du jeg fik lavet årsplan i dag?

3 kommentarer:

 1. En kærlighedserklæring på en tropenat, så bliver det ikke mere romantisk. Hun er vist guld værd! Giv hende et ekstra kram.
  Og nej, planen er stadig på tegnebrættet!! :O)
  Nyd jeres aften

  SvarSlet
 2. I morgen er der atter en dag :)

  SvarSlet
 3. Du er sød! Får jeg en invitation igen i aften? I hope so...

  SvarSlet