tirsdag den 9. august 2011

If it makes you happy...

It can't be that bad.

Men i USA, eller som Nearn* siger, Triple A, er der her til morgen stor forargelse over en brystvorte på skærmen? Det er da vist sket før, f.eks. Janet J, at sangerinder har tabt knappen udover hyldeforkanten, men helt ærligt... Med uroligheder i London, økonomisk krise i Gud eget land og massemord i Norge, mon ikke man så skulle prøve at sætte det lidt i perspektiv; for hvad er det nu lige der er skadeligt ved at publikken ser at en kvinde har et bryst? Ovenikøbet kan man jo sige at de fleste amerikanske sangerinder, eller sangerinder i almindelighed gør et ret stort nummer ud af at vise de har dem (ik Medina?). 

I et samfund som det amerikanske, hvor live-sendinger sendes fem sekunder forsinket, for at 'manden med knappen' (det hedder det fanme**) kan nå at blurre eller bippe utilbørlig optræden og sprog ud af sendingen, der har man en tyrkertro på at håndvåben er hver mands ret og at man skal kunne køre bil når man kan kigge over rattet. Men alkohol, banden og sværgen og nøgne mennesker, det er Satans værk og den direkte vej mod undergang?

USA, YOU ARE FUCKED UP! 

*Niarn kalder Aalborg for Dobbelt A, er de så lige i halen på USA?
** Da jeg var barn, under den kolde krig, var 'manden med knappen' en vigtig person, som havde magt og indflydelse og som folk frygtede... det er vist ikke helt det samme i dag?

3 kommentarer: