lørdag den 6. august 2011

For altid

Medina har fået tatoveret "for altid" på halsen. Der må nok henvises til hendes eget bidrag til den danske sangskat? Nu er tekster jo ikke lige det, der i mine øjne, er Medinas force, så det er sgu da dumt!
Det er heller ikke pænt, men det passer jo, at det er for altid. Nå, men det er jo meget bedre, end hvis hun havde fået tatoveret "sammen sammen"...

7 kommentarer:

 1. Kun for dig?
  Håber du er ensom?

  Men det aller værste havde da været at få tatoveret hendes kærestes mors navn!

  SvarSlet
 2. Jeg er drønhamrende irriteret over, at Medina r et anagram af Damien (jeg elsker, at det er det aller første, jeg siger, når jeg ser navnet Medina (som forklaring hertil: Damien er en herlig, fiktiv kending)).

  Det særeste sted at blive tatoveret med den slags fraser er da på halsen - hun burde have ladet den slags beskeder være på inderlårene, mens hun krydser fingrene bag ryggen, fordi "For altid" er det mest falske udsagn, hun kan komme med. (*Plirrer uskyldigt med øjnene*)

  Nåh, ikke flere mærkelige pust herfra - bare en forundret grimasse over, at jeg ikke faldt over en så skæg nyhed.:P

  - Xazal G.

  SvarSlet
 3. Hvordan kan det være det mest falske udsagn fra hende?

  SvarSlet
 4. Ordet "altid" er et groft overvurderet ord..;D

  SvarSlet
 5. Det er rigtigt at tekster ikke er Medinas force, men hun har flere ikke-forcer, jeg nævner i flæng; sang!!

  SvarSlet
 6. Til Onkel Anne:
  Beklager, at jeg ikke har set kommentarrækken før nu - men, hvad jeg mente var bare, at "For altid", er der nok ingen, der vil være hendes - forhåbentlig ikke. :)
  Der lå ikke så meget i det - udover nogle mindre stuerene tanker bag, som jeg håbede at kunne slippe for, så jeg gav mig til at læse Harry Potter.

  SvarSlet