torsdag den 26. marts 2009

Alt godt kommer til den der henter II

SÅ skete det igen. Synkroniteten har slået til:

Jeg skal til samtale på mit arbejde med henblik på fastansættelse... Jeg har været der 25 dage i et barselsvikariat, men allerede nu snakker vi fremtid!

Jeg fik et kæmpe skattesmæk, men SHM fik en endnu større check!

Imorgen fylder Guitar-Bohemen 20 og vi lægger matrikel til kalas!

Frk. Fryd og Supermand vil gerne ses igen snart, måske når kummefryseren er erstattet og fyldt op, men forhåbentlig før?

Naboerne inviterer til forårsfrokost med alt hvad det indebærer.

Påskeferien er lige om hjørnet.

Altsammen gode ting der sker eller vil ske for mig/os, men det bedste er endnu på vej... Jeg kan/tør ikke sige noget il jer før den 18. april, men bare kryds tasterne for os og send alle de gode digitale vibrationer I kan, så skal jeg nok løfte sløret når tid er... men JEG TROR SGU PÅ DET!

God dag til jer - og husk tavshed er tale, men guld er sølv!

6 kommentarer:

 1. Nu har jeg aldrig vundet guld, så jeg tager sølvet og taler - eller skriver.

  Jeg satser på jeres held, og er helt sikker på at karma smiler til jer med det der hemmelige :-)

  Vi skal da ses inden kummefryseren er erstattet, andet ville være en skam.

  Og fastansættelse - jubiii, det er sgu fedt. Og bare lige så det er sagt.... Jeg har 7 arbejdsdage/aftener inden påsken kommer - og jeg tæller ned.

  ha en rigtig god dag.

  SvarSlet
 2. Maria - Jeg tæller også ned. Og lidt forår oveni, så kan jeg ikke bede om mere!

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt med al den positive energi mod jer. I har fortjent hver en bid.

  Og så er jeg forøvrigt temmelig nysgerrig nu. Hvad mon det kan være, der først kan afsløres den 18.? Sådan noget kan man da ikke bare skrive også...nothing...nada..nix...eeeiiihhhh....(trommer utålmodigt med fingrene på bordet)

  SvarSlet
 4. Hmmm... synkronitet, kom IND!!!

  SvarSlet
 5. Mnn. Sådan har det også pludselig været med ét slag her i dag efter lang tids hård kamp på flere områder. Det er nu ikke gjort med det, men al begyndelse er vel god. Eller sådan nowet. Og jeg er sikker på, mere vil komme - også til jer. Mon ikke, flere kan gætte afsløringen den 18. april? ;) Krydser fingre.

  SvarSlet
 6. @ AB - tak for medvind... det er næsten mere end jeg kan BE om;-D Nysgerrigheden må du leve med lidt endnu... gætte kan du jo altid...

  @ Trine - Nemlig, og jeg tror ikke det slutter her, synkroniteten flytter nemlig ind hvor den er velkommen.

  @ Anonym - Hårde kampe er de hårdeste, men tilfredsstillelsen ved at overkomme tuffe udfordringer er så meget større når det lykkes. Tak for dine krydsede fingre og held og lykke med gætterierne... Endnu en brik faldt i hak i eftermiddags og den 18. virker pludselig meget realistisk og samtidig ulideligt fjern... Tålmodighed er IKKE mit mellemnavn!

  SvarSlet