mandag den 27. juli 2009

Seng IV DIY

Klar til at sætte fodpanel og lister på, samt bund i sengen.

Cowboytrick 1: Lav bunden af to plader i stedet for en. Det giver nemmere mulighed for at mengelere den rundt og lave tilskæringerne pænere.

Cowboytrick 2: Pladen lægges på, der måles, mærkes af og skæres, men se nu hvordan kanten er 'lidt skæv og flosser'. Sådan skal det da ikke se ud, ud mod lokalet!
... Så man vender bare den skårne kant ind mod væggen...
Tada!

Cowboytrick 3: Hvor langt skal man så skære 'hjørnehakkene'? Ja modsat af hvad man skulle tro, så måler man ikke ved hjørnet, men derimod i modsatte side (der hvor de lapper over hinanden)


6,5 cm... Så tegner man på hjørnet og saver!


Og nu er der snart klar til mutter med malerkost og spand!

Nu mangler udskæringen af 'pyntet' som Kridt-Iglen kalder det... og så er det tid til at male!Nåh ja... Tøsen sagde: "Årh Far kan der ikke være noget med nogle guldkæder?" Så nu pimper vi lige sengen med lidt bling-bling...

Mon ikke også der kommer en lyskæde op under stofhimlen?3 kommentarer:

 1. Hvor er I to bare seje! Sådan som I får kreeret og skabt og tryllet.

  Det er en fryd at følge med i, og snegen bliver da helt fantastisk. Jeg håber der bliver plads til Kridtiglen selv deri :-)

  SvarSlet
 2. Hov...mener selvfølgelig SENGEN :-)

  SvarSlet
 3. @AB - Tak, og jo som de seneste paparazzibilleder dokumenterer så er der endda plads til Dronning Dydig i tilgift... hmmm... hvis jeg fremover kommer til at sove alene, fordi de to skal ligge og lege prinsesser hele natten, så var det da vist et selvmål?!?!

  SvarSlet