mandag den 27. juli 2009

Seng V(næsten kun billeder)

Så er det tegne tid. Med lidt lærersnot fastgøres papiret til MDF-pladen.

Lærersnot er sjovt at dimse med (bemærk guldkæde, som allerede er en succes)Så fucker blogger og smider billederne til venstre... Argh... lev med det... jeg skal leve med en underlig skygge i 'mundvigen' der ligner en delle?!!? WTF?!?!
Skal nok skåne jer for yderligere portrætter, men det vigtige er egentlig at 'stjernehimlen med hjerter' monteres UDENPÅ figurerne, hvorefter der tegnes på bagsiden. Siden afmonteres himlen igen, og skæres til...


Føler næsten at jeg spammer min egen blog, og nu skal jeg nok snart holde inde!Der er ovenikøbet plads til to prinsesser... Ak jo et vakert barn (og hendes mor)

12 kommentarer:

 1. Det ser rigtig spændende ud, det projekt.
  Og selvfølgelig bør der være guldkæder på, og tyl. Det hører sig med.
  Men må jeg komme med en idé? Kunne man lave hul under sengen til en skuffe, et skab, en stor bedroler eller lignende? Eller er det for sent? Det ville være rigtig smart at kunne gemme sengetøjet væk, når prinsesen har besøg af andre prinsesser, der også gerne vil føle sig lidt kongelige, eller til alt det dér ragelse, som børn nu har det med at samle sammen.

  Jeg tænker næsten altid flere funktioner ind i møbler, måske lidt Ikeaagtigt? :-)

  SvarSlet
 2. @Nette - Er du og min kone tvillinger? Hun kan ikke se et nøglehul uden at tænke OPBEVARING! Er det noget feminint-samler-gen agtigt noget? Men jo. Der bliver cirka plads til fire flyttekasser under sengen. Det bliver dog sådan at man skal flytte madrassen først, og så løfte pladen (en anden god grund til at lave pladen delt)
  Tyl? Ja hvorfor ikke? Der skal jo både være gardiner og stofhimmel, så tyl bør naturligvis indtænkes... I går satte jeg en lyskæde rundt i kanten, da Dukken skulle prøvessove den.

  SvarSlet
 3. Fantastisk!
  Feminint gen? Tror mere det har noget at gøre med, at jeg så den her store kasse, der var helt tom. Det ville da være synd, hvis den ikke blev fyldt med et eller andet.

  Og så lige en sidebemærkning. Jeg tror aldrig, jeg havde skruet de hjerter på udvendig, blot for at afmontere og skrue dem på igen indvendig. Jeg ville have sjusset mig til den slags. Mangler nok noget tålmodighed med sådan noget, hvilket nok er derfor alt, hvad jeg rører af den slags, kommer til at ligne et SFObarns første omgang med hammer og sav.

  SvarSlet
 4. Nå ja, kan godt lige selv høre, der måske er noget samleragtigt over det der med opbevaringen. Men her i huset, er det altså ikke mig, der er samleren!

  SvarSlet
 5. Det Forkromede Overblik28. juli 2009 kl. 21.40

  @Nette - Præcis, når mænd ser en stor kasse tænker de "ORV! Den er god at sidde/ligge på" og kvinder tænker "ORV! Den kan der være en masse garn/korn/klidboller i"...

  Forskellen på samlere og spredere in a nutshell... Hvad mænd så tænker når de ser et par store kasser behøver jeg vist ikke uddybe;-D

  SvarSlet
 6. Nej nej, det ved jeg godt. De tænker selvfølgelig "Åh JA, endelig kan jeg komme til at virke rigtig macho. Jeg håber virkelig, de skal løftes meget højere op end til 5. sal, OG at de er fulde af tunge tunge vigtige bøger!".

  SvarSlet
 7. Det Forkromede Overblik29. juli 2009 kl. 13.49

  @Nette - Præcis! En rigtig tyr er en læsehest;-D

  SvarSlet
 8. NEEEEEEEJ hvor er du god!
  Verdens allerbedste far, måske?

  SvarSlet
 9. @Julia - Tak, og spørg bare Kridt-Iglen;-D

  @Trine - vrinsk!

  SvarSlet
 10. Nu linker Trine jo direkte til denne her prinsesse seng og jeg har hørt så meget om projektet i søndags hos Lis. HOLD DA OP, hvor er den flot... Kan man som 4 årig ønske sig mere...
  Vh Christina

  SvarSlet
 11. @Christina - Jo man kan godt ønske sig mere som 4-årig, og spørger man Kridt-Iglen selv, så ønsker hun sig f.eks. at hendes far gad sove med hende i sengen... Men det er den simpelthen for kort til;-D

  SvarSlet