tirsdag den 5. maj 2009

Hvem bestemmer om en dag er international?

Eller en kampdag for den sags skyld?

Det har nysseligt været Kvindernes internationale kampdag (en begivenhed jeg måske fik nævnt lidt i forbifarten?) og senest 1. maj og dermed arbejdernes internationale kampdag.

Men er det nok at kende nogle over grænsen og proklamere at "Den 32. septober er International Sur Kvinderøvsdag" - og får man så fri? Eller bare en halv fridag...

Eller skal man hyre et fadølsanlæg, bestille solskin og spærre bytorvet af, nedkomme med et par gøglere og holde dundertaler i Karl Marx stil, før det tæller?

2 kommentarer:

 1. Altså.... Jeg er stadig interesseret i hvor mange sur kvinderøvs-dage man har ret til i året. Kan man mon tage dem, ligesom barnets første sygedag, er det noget man skal bruge lægeerklæring til ? Og hvordan diagnostiserer lægen det i så fald ?
  Ja, jeg spørger bare.
  Men det er helt sikkert, at dagen(e) findes, og vi vil ikke undvære dem, vi kvinder. For når mænd får dødelig influenza, for vi kvinder sgu sur(æble)røv ;-)

  Knus. (og tak for sidst)

  SvarSlet
 2. Hvis bare der er dobbelt så mange glad-kvinderøvsdage og et reservat til jer imens det er sur kvinderøvsdag, så er jeg egentlig indforstået med både tjenestefrihed og fred og ro.

  SvarSlet