søndag den 10. april 2011

I don't like mondays

Søndag, solskin og kaffe. Vi var i haven i går. Det var for fedt. Det var varmt, og selvom jeg havde været til generalforsamling i volleyklubben natten før, så var det ikke for koldt til at dele et par øl om eftermiddagen med Nøgenløberen og Fester Til Hun Segner, samt et par af de øvrige naboer. CPB drak vand, men det var vist også godt?

Nøgenløberen har iøvrigt både trailer og bil, så jeg tilbød ham at hjælpe med at køre noget af hans haveaffald på lossepladsen, hvis vi liiiige kunne have lidt af mit også. I dag kører vi andet læs, hehe.
Nøgenløberen: "Jeg ved ikke hvad det er, men jeg kan faktisk godt li at køre på genbrugspladsen?"
DFO: "Mmmm. Det kender jeg godt."
Og når man kigger på klientellet, så er det jo 85 procent mænd i stationcars, med børnesæder, trailer og topmave. Personligt tror jeg at vi nyder freden, det kvarter det tager. At man så skal håndtere skrald imens, det klarer man nok!

Det havde iøvrigt blæst fredag, så låget var lettet på marsvineburet. Krølle og Mille har taget springet, men de er ikke stukket af, de er bare taget på landet. Nå man går i haven og klipper hæk, fjerner rødder eller andet, så kommer de nysgerrigt frem, og sidder i udkanten af plænen og gnasker mælkebøtter. Så snart man rører på sig er de dog væk i hæk, hegn og nabohaver... Hvordan mon den saga komme til at fortsætte?

Men hvordan skal man sætte sig op til job, når man kan kigge ud i solskinnet, med den der fornemmelse af, at nu. Nu. NU! Nu er hedebølgen der. Sommeren er kommet. Frem med grillen. Tænd køleskabet. Kør Tyskland herop, og tænd for musikken! Summer here I come!

2 kommentarer:

  1. mandage er okay - man skal bare vænne sig til dem.
    De er mest okay når solen skinner!

    SvarSlet
  2. @DKH - Ja, okay så, men kunne der ikke være to søndage i weekenden så?

    SvarSlet