onsdag den 13. april 2011

I want to break free

Krølle og Mille har taget springet. Ud af buret, ud i friheden, nærmere betegnet vores (og lidt af naboernes have). Det er snart en uge siden de slap ud, men de er meget opmærksomme på at det er i vores 280 kvadratmeter store gårdhave de hører hjemme. Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor?


Selvom der er hæk mellem haverne, kan de jo sagtens snige sig gennem hækkene, og hvis de virkelig anstrengte sig, så kunne de nok også finde en udgang til En Verden Udenfor, men foreløbig gemmer de sig bare blandt gamle brædder og tagsten i det bageste af vores have.


3 kommentarer:

  1. Altså de kræ. Hvordan dælen tror du I får dem fanget? Eller må I acceptere en have undermineret af marsvinegange?

    SvarSlet
  2. @Puk - Altså det er jo heldigvis to hunner, og ifølge en natur/teknik-kollega, så bliver de ikke mere end 6-7 år max, så alt får en ende, men de kommer oprindeligt fra Andesbjergene og kan godt overvintre i meget ekstreme forhold, så måske vi slet ikke fanger dem ind?

    SvarSlet
  3. @Puk - Plan for indfangning af to hunner: Vi skal bruge tre-fire garnnøgler, en hæklenål, to strikkepinde, trådløst internet og en flaske Asti. Det bliver så let som at plukke nedfalden frugt!

    SvarSlet