fredag den 22. april 2011

Vi kaster med sten og fejer med koste

Sådan gik sidste weekend. Jeg havde arbejdshold, som gik amok på en væg i et køkken, som der bliver skrevet rigeligt om for tiden. Altså når støvet har lagt sig, og Mac'en kan komme frem. Men hvad så med ungerne?

Kridt-Iglen havde Überfeen på besøg, men hurtigt blev de enige om at flygte til eventyrlandet på modsatte side af gaden. Med andro ord de gik over til Überfeen.

Ældste-knægten og Play-O var egentlig udset til at skulle slæbe spande med mursten, men de lukkede sig inde på et værelse med en computer, en playstation, en wii og en cola. Det var så det vi så til dem. Syv timer senere spurgte de om ikke der snart var noget mad?

Yngste-Knægten havde været sammen med dem, hvis ikke lige det var fordi han havde bonus-weekend med sin bonus-far, aka Fyrbøderen. Han, altså Fyrbøderen havde nemlig spurgt mig om han måtte låne knægten, selvom det var min weekend med børn, fordi han ville have ham med til et håndboldstævne? Det måtte han selvfølgelig. Men jeg havde så bare liiiige glemt at det var denne her weekend, som jo også bød på en tur i sommerhus/efter en emhætte i København fra fredag til lørdag, og MUM skulle et eller andet markedmedgarnagtigt i Odense fra fredag til lørdag, så Fyrbøderen fik 'nøgler og registreringsattest' til drengen, og havde bonusweekend fra fredag til søndag.
Denne uge har knægten talt om håndbold og stævne, og det er tydeligt, at han har nydt det. Og det er pointen med bonusforældrebegrebet, at der kommer noget ekstra, noget som liiiige gider det, som ens egne forældre måske ikke får orket. Som f.eks. da CPB i går aftes brugte en time med Kridt-Iglen på at finde hendes gulv igen. Det er da også bonus.

2 kommentarer:

  1. Ren bonus. Hvor er det rart at I har kunnet få det til at fungere.
    Der er så mange rædsomme historier om det modsatte.
    Det mest morsomme er.. når det PLUDSELIG går op for én (mig) hvem der er hvem.
    Sjovt.. Elsker blogland.

    SvarSlet