lørdag den 25. september 2010

Da hønsehuset brændte...

...der ville hannen ud! Men han kunne kun komme til Long John og retur igen, for han var skidefuld.

Så var der ellers reception i Lille John, Orangeriet, Stjernholm Larsen. Kollegaerne kom, Hønsefar endda med kone og barn - og far! Nøgenløberen og Fester Til Hun Segner kom som repræsentanter for nabolaget.

(det er Far-Søn konstellationen vi har i hjørnet, faderen er iøvrigt iført nakkekrave og gipsarm efter et stigestyrt)

Vi fik gaver. Gode gaver. Masser af planter (citrus og oliven) men også et Weber-forklæde og drypbakker(?). En gav os en pilatesbold til at holde os smukke og smidige med og bevare gnisten i parforholdet? Jeg gad godt vide hvordan hun bruge en pilatesbold, eller... nej helst ikk!
Bibiliotekaren havde to overraskelser. Den ene '24 brune blomster' fra Ceres, den anden at hendes mand havde hørt vi ville bruge hans navn (John) til vores hus, så han ville med, og kom senere. Helt ok, og også han havde '24 brune blomster med' (mon de har snakket sammen om morgenen og aftalt at det skulle vi da have, men ikke aftalt hvem der skulle have dem med?)

Da den ældste kollega på 64, Den Hennafarvede SF-kælling, opdagede at Hønsefar havde sin far med fik hun fluks gravet sin datter på ca. 30 frem. Derudover havde hun Smilla med, der som den eneste gæst formåede totalt at overse orangeriet, ja endda de ristede pølser gæsterne kastede efter/til hende, for hun lignede en 5-årige der lige har fået fjernsyn på værelset, da hun så marsvinene...
Da the setting var udendørs i slutseptember, så var velkomsdrinken hjemmelavet gløgg over bål. Det hjemmelavede er ikke for at hype bonderøvsimage eller noget, men hverken i Kvickly, Netto, Bilka eller Harald Nyborg havde de gløgg, selvom jeg stædigt fik dem til at kigge på hylden, "fordi jeg havde set det i tilbudsavisen..." og så når det ikke var der "... for ikke mere end 8-9 måneder siden". Det gav et godt grin alle steder og jeg har aldrig haft en personal shopper før, så så fik man prøvet det.


En pressenning, lidt tæpper og et bål og en grill! Så er der intet der kan stoppe os - Naturpatrulje på tur... Og da det blev mørk gik turen til Long John, hvor terninger, live-musik og godt selskab rundede aftenen perfekt af.


1 kommentar:

  1. Te`løk mæd´et. Min viv har lige høstet det halve af vores det nye for grønne tomater, og syltet dem, det bliver squ lækkert til en gang deller.

    SvarSlet