onsdag den 1. september 2010

Exodus...

Movement of the money...

Jeg havde en gigantisk skattegæld! 25.000, som Skat prøvede at få indkradset da jeg havde mest uorden i min økonomi (læs, umiddelbart efter skilsmissen). Jeg fik lavet en afdragsordning, og nu havde jeg faktisk vænnet mig til at afdrage med et par tusinde hver måned, men 1.10. er jeg færdig med at afdrage... Det glæder jeg mig til... Så tager jeg fat på at betale min Mac, og min iPhone, eller min mor eller BRF, eller Nordea... Eller også tager jeg lige luft ind et par måneder, holder en fantastisk jul for ungerne og nyder at jeg igen kan trække vejret?

Hvad ville du gøre, hvis du havde udsigt til et par tusinde ekstra hver måned?

7 kommentarer:

 1. Hov, jeg kom lige forbi dette glædelige indlæg på sønnens blog :-) Stemmer pt absolut IKKE for BRF eller Nordea. Men det lyder da rart med et par måneders luft... med udsigt til en god jul. Knus fra Mama-Cash

  SvarSlet
 2. Kunne du ikke gøre det 50/50? Altså tusind kr i lommen til julen - tusind til I-etellerandet. For det er vel Mac´en og Iphonen som har de dyreste renter..

  SvarSlet
 3. Jeg stemmer for KÆMPE gaver til hende derhjemme!!

  SvarSlet
 4. Helt klart en RC bil, team assosiated B44, med en kradsbørstig børsteløs motor, og noget Lipo, så skulle den være god for omkring 90 km/t. Nå det så er på plads skulle min viv ha` en større diamant i hendes ring. Også var jeg klar til at gå igang med listen:
  - Revo IKON, Nødvendigt udstyr til Ipod
  - Tojiro knivsæt, så kan jeg blæreskære
  - Flere aktier i ABB
  - Også kunne jeg afdrage på en TESLA S, den kommer i 2012

  ._. /claus / JowDeet

  SvarSlet
 5. Dejligt! med en ønskeseddel med gode, dyre ting, som vi forhåbentlig kan nå at spare os til - i hvert fald et bidrag.På VORES fødselsdags-ønskeseddel står som bare: en opringning, sms eller måske et lille kort, så bliver vi glade. M.h.t. lidt ekstra i posen pr. mdr.,synes vi bestemt din mor skal have 1. prioritet - men der er vi jo nok ikke enige med flertallet.
  K.h. mormor og morfar

  SvarSlet
 6. Spise bedre og ikke få dårlig samvittighed over impulskøb af neglelakker i H&M (der koster 40 kr)
  Snak lige om at være på røven!

  SvarSlet