mandag den 27. september 2010

Undervisningsministeren!

Jeg synes hun så vag ud, da jeg så hende præsenteret, men hendes seneste fremtræden har alligevel rystet mig. Ikke så meget det hun siger eller den måde hun optræder på. Mere den magt hun har...

(Billedet er fra før hun blev student, hvorfor huen mangler, men det er ikke derfor hun er tungest i bunden)

Hun er et klasseeksempel på inkompetence i sin ledelsesstil. Total døv for input, men forsøger at signalere at have lyttet. Hun mener at skolen skal rykke sig efter forældrenes ønsker? Tjah, hvis de ønsker kloge, demokratiske, sunde og sociale børn, så by all means lets go, men det skræmmende er at hun mener ikke skolen skal indrettes efter forældrenes ønsker om mål! Hun mener den skal indrettes efter forældrenes ønsker om form, indhold og proces?!?!

Det svarer til at arrangere en middag, hvor man gerne vil servere oksekød, men at man forlanger landmanden lader dyrene opvokse på en anden måde, end han anbefaler, fortæller slagteren hvordan det skal skæres ud, og kokken hvordan det skal tilberedes, uden at have indsigt i hverken landbrug, slagteri eller kogekunst.

Jeg er all for at forældre skal vælge den skole, de mener passer bedst til deres børn, men det er nu engang op til skoleledelse, lærere og elever at sætte dagsorden, forretningsgang og hverdag sammen, så de mål opnås. Det er jo dem der skal do the walk!

Tina Nerdergaard, du kan ikke have en realistisk ambition om at skolen skal bevæge sig frem internationalt, at eleverne skal kunne mere end sidste år, at forældrene skal kunne stille krav, når kommunerne i den virkelige verden skal spare, i en grad hvor skoler lukkes, klasser lægges sammen, specialtilbud nedlægges og konfrontationstiden skrues op og forberedelsen ned!
Når man skærer på efteruddannelsen blandt lærere, forlanger at alle elever skal rummes, uanset om de spiller med eller mod, så kan man ikke sige at det er for dårligt at vi kun får 78% videre på en ungdomsuddannelse, og nu vil vi have 95% videre...

Du er en hat af værste skuffe, og du vil lave stegte snebolde med sprød svær. Velbekomme!


17 kommentarer:

 1. Tina Nedergaard er ganske ubeskriveligt forfærdelig. Det gør det heller ikke bedre at vide at hun som skolepige var overmobber af værste skuffe. Det er sjældent at jeg møder mennesker som jeg overhovedet ikke bryder mig op - men hun tager prisen i mest negativ forstand!

  SvarSlet
 2. @AL - Jep

  @Anonym - Godt nok er mit indtryk af hende også at hun er et ubehageligt og usympatisk menneske uden rodfæstning i den virkelige verden, men en mobber? Det er altså undervisningsministeren vi snakker om... Fortæl fortæl?

  SvarSlet
 3. Har faktisk vildt lyst til at lække den historie til pressen! Men det er ikke mine egne oplevelser - det er min eksmands. Så jeg vil ikke komme med en masse detaljer her, uden at han er med på den :-) Men det er altså rigtig nok. Vores undervisningsminister var en stor og ondskabsfuld mobber. Så ved jeg godt at alle moderne teorier inddrager hele gruppen, og helst ikke udnævner ofre og trynere - men det sidste var hun altså!!!!!

  SvarSlet
 4. Jeg synes nu hun lyder meget klog:):)

  SvarSlet
 5. @Anonym - Jeg lover ikke at kompromitere din anonymitet, men sig det bare til mig, så skal historien nok få den rigtige vinkel...

  SvarSlet
 6. Tine Nederngrå, Pia K og Lene E... uhhh kuldegysninger på den dårlige måde!

  SvarSlet
 7. @Marlene - Jeg vælger at lægge mest alvor i dine ":)" og tager det som et tegn på at du også synes den er gal? Hvis du seriøst mener at TN er fornuftig, må du gerne tage hende med til Norge... gerne langt nordpå!

  SvarSlet
 8. Jeg sidder her i Norge og græmmer mig, så nej tak, behold hende bare.
  Hun er jo helt forrykt og skeløjet.

  SvarSlet
 9. og grim:)

  SvarSlet
 10. Jamen så bliver EM med dansk og ikke norsk deltagelse, hvis ikke 'I' tager hende... ;-D

  Har du set hendes tænder? De ligner rosiner der er kastet ind med en kulskovl! Så nu vil hun sikkert også have afskaffet skoletandplejen...

  SvarSlet
 11. EM???? Hvis det er noget med mænd og bolde, ja så aner jeg ikke hvad du snakker om. Jeg vil hellere se Greys:)
  Jeg også hellere smøre hende en med en kulskovl, end at kigge på hendes grimme fjæs og skæve rosiner:)

  SvarSlet
 12. Hvad mener ministeren om mobning?

  Ministerens svar:
  God trivsel på skolerne er en af de allervigtigste forudsætninger for, at børnene kan lære noget. Derfor vil jeg ikke acceptere mobning, og det er afgørende for mig at få alle organisationer, skoleledere og lærere i landet med på, at mobning skal bekæmpes.

  Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) har udviklet en antimobbeportal, som tilbyder viden, redskaber og metoder til at skabe trivsel og forebygge og bekæmpe mobning. Der er også en lov om undervisningsmiljø, som stiller konkrete krav til skolernes psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Og med en ændring af folkeskoleloven er der fra 1. august 2009 fastsat krav om, at hver enkelt skole skal have et værdiregelsæt, som blandt andet skal indeholde en overordnet antimobbestrategi. Derudover er der nu udstedt en ny bekendtgørelse om god orden, som også fokuserer på god trivsel og et godt undervisningsmiljø.

  Først og fremmest skal alle have fokus på problemet. Det gælder læreren, som kan se, at der er en dårlig kultur i klassen, og det gælder forældrene, som hører, at der er børn i deres barns klasse, som mistrives. Alle elever skal føle sig trygge nok til at turde sige det højt, hvis de bliver mobbet. Alle skal vide, hvad de kan gøre, og hvor de kan få hjælp. Det vigtigste er at vide, at det ikke er ens egen skyld, at man bliver mobbet, og at det kun er ved at få det frem i lyset, at vi kan stoppe mobningen.

  På www.uvm.dk/mobning eller www.sammenmodmobning.dk kan du læse mere om, hvad man kan gøre mod mobning. Der er både gode råd til elever, der bliver mobbet, til forældrene og til lærerne. Du kan også læse nogle af de gode eksempler på skoler, som har arbejdet aktivt med at bekæmpe mobning, og som har haft succes med det.

  Har man hørt en syg høne gø.....

  SvarSlet
 13. I always used to study article in news papers but now as I am a
  user of web thus from now I am using net for posts, thanks to web.


  Feel free to visit my blog payday loans uk

  SvarSlet