onsdag den 24. december 2008

Jeg troede man blev klogere med alderen?

Så er det jul i Jylland igen. Traditionen tro er jeg snotforkølet og mat i sokkerne. Det er som det plejer. Jeg har hovedpine, to køkkenruller i hvert næsebor og et sløjt søvnmønster. Normalt er det bare et udtryk for at frisk landluft åbenbart er usundt, men i år er der enter mere åbentlyse eller mystiske forklaringer bag:

Den mystiske først; Jeg har boet i Jylland i 11½ måned nu, og stort set ikke været syg. Jeg har holdt jul 7-8 gange i Jylland, hvor jeg hver eneste gang har haft feber, ondt i halsen og hostet d. 24. december. Er de jydske nisser racister? Er det et komplot af fordærvet glögg-mix, staldvoodoo og alm. fremmedhad?

Den åbentlyse; Vi havde firmajulefrokost d. 22. december i et forsamlingshus langt ude på landet. Der var gratis fed mad, gratis øl, vin & sprut og gratis smøger. Når man så æder for 1½ måned og skyller det ned med usundt på usundt, samt er klædt på i upraktisk (skjorteærmer er ikke vintertøj!) og er mere ude end inde, krydrer det med sær dans og søvnunderskud, og vågner op, dårligere end dengang man var 18, ja så er det jeg konkluderer at man vist ikke bliver klogere med alderen, bare ældre!

God Jul til alle

PS. Man bliver ældre med alderen...hmm det er sgu da til at forstå, men hvis jeg ved det nu, og ikke vidste det før, er jeg så også blevet klogere med alderen? Arh fuck det, jeg tror jeg skal finde køkkenrullen...

2 kommentarer:

  1. Blir man så kønnere med alderen?
    Eller stadig bare ældre?

    SvarSlet
  2. Du bliver kønnere dag for dag... Men det er nok undtagelsen?

    SvarSlet