søndag den 28. december 2008

Skænderi - det nye sort!

Så skete det igen. Ferieskænderiet... Det plejer altid at komme når ferien starter, men i år har SHM og jeg startet en ny trend. Midtferieskænderiet. Jeg tror ikke det kommer til at fange an. Håber i hvert fald ikke det bliver en tilbagevendende tradition.

Nå, men hun mener altså at jeg ikke skal kritisere hendes madlavning. Så lad være med at læse min blog, Skat! Hun mener at hun gør det på sin måde, og at det må jeg respektere. Der er faktisk mange mennesker der har spist hendes mad, som stadig trækker vejret og endda enkelte af dem der smiler. Og hvorfor er det lige min standard for mad der er den rigtige?

Ja ja, men jeg mener jo også det er mere nuanceret end som så. Hun kritiserer altid at jeg danser for lidt, eller forkert, når vi er til fest! OG hun har lidt ret. SHM er en fremragende danser, og når vi danser sammen får jeg faktisk lidt præstationsangst. Hun intimiderer min dans!
Tjah til det kan jeg jo bare sige at jeg faktisk danser meget mere og mere rigtigt når jeg er til fester uden hende. Jeg får faktisk ros for min dans af andre! De siger de aldrig har set noget lignende!
Nu mangler jeg bare at finde ud af hvad man gør med armene imens?

Nå men vi har lavet et kompromis. Hun lægger ikke mere mit vasketøj sammen, og så får jeg en sort kurv til snavset og en hvid til rent, og så snakker vi ikke mere om det!

1 kommentar:

  1. Hvad f..&%#? er det for et argument?
    Det vil jo svare til at jeg påstår jeg laver langt bedre mad, når du ikke er hjemme..?
    (Hvilket jeg selvfølgelig gør, og du kan ikke svare igen. HA!)

    SvarSlet