onsdag den 30. juni 2010

Diggaloo Diggaley


Alle tittade på meg... og HFK (Ham Fra Kranbyen) og HF (Hønsefar). For ømt så det ud, da vi i pastelfarver, lyse bukser og gyldne sko gik over til sommerferiefrokost på skolen. CPB var også med, i grøn buksedragt, neonplastøreringe/halskæder og 'crappet' hår, blå øjenskygge og lyserød læbestift (men det nænner jeg ikke at publicere).


Det var en forrygende fest på skolen, som senere udviklede sig på Long John, hvor en gadepædagog der var sygemeldt pga. et knivoverfald konsekvent købte fire øl for meget, som han satte på vores bord.

Senere dukkede et par af de konkurrerende (det hedder det vel idag, uLøkke, når karakterer, nationale test og frie skolevalg er den gabestok der vurderes læring efter?) skoler op. Vi lod dog ikke bitterhed eller had skinne igennem, men festede med dem til ud på natten og ønskede god sommerferie...

HF overnattede hos mig (og CPB), og der er nærmest tradition for at han i løbet af natten ømmer køleskabet, finder et par skarpe knive, nogle stegepander and goes to town... Derfor var det nærmest skuffende at hans eneste spor i køkkenet var denne her:


Måske HF har været for fuld til knive, stegepander og store kulinariske udfoldelser...?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar