lørdag den 5. juni 2010

Hva sker der lige...Vi har fået familie.

Ja tak, ja tak og ja tak...

Vi har to små 'børn' i et bur i haven. Det var ganske vist Gnavpot, der fik importeret dem sidste efterår, og da CPB så dem første gang var reaktionen da også: "Det er dine!" Du kommer selv til at skifte det bur", "De rotter er for klamme"...

Men et par gange har jeg været ude at rejse, hvor CPB så har skullet passe dem. På trods af 'brok' og 'modvilje' har jeg så set at også her flytter 'dimser' ind.

Først var det en saltslikkestenting, som jeg ikke selv havde købt til kræene. Siden er grene, mælkebøtter, ukrudt og godbidder dukket op. Ud af det blå...!

Men nu er det vores fælles fornøjelse! Vi sidder gerne om aftenen i haven og kigger over på buret.
DFO - Gad vide hvad Krølle tænker?
CPB - Hey Mille kom herover, der er herregod savsmuld!
DFO - Poterne væk fra mit salat!

Og sådan sidder vi og laver små dialogbokse for dem, men her forleden tog det en drejning...

Vi sad i haven, en lille smule påvirkede af det gode sommervejr, den gode sommervin og det gode sommersøvnunderskud. Ungerne lå i køjerne og dagen skulle lige 'gasse af'. Helt stille hånd i hånd, mens mørket sænkede sig over haven...

Pludselig, uden forvarsel var der et pindsvin i haven! Jeg bor midt i Horsens, så det var pænt overraskende. Vi sad bare helt stille og så hvordan det luskede rundt, nærmere og nærmere og til sidst oppe på terrassen.
Nålegrisen kredsede rundt om buret, og marsvinene sad og gloede ud på den. Seancen varede ca. 5 minutter og udspillede sig tre meter fra hvor vi sad.
Bagefter var vi færdige af grin. Hvad mon de snakkede om? Vores bud gik på en integrationsdebat, da marsvinet jo er en invasiv art fra pampassen i sydamerika.

Pindsvin - Rejs hjem, Perkerrotter... I stjæler vores korn og vores damer!
Krølle - Ay caramba, no comprende...
Mille - Oy oy oy...
Krølle - Vær du glad for der er trådnet mellem os to - ellers skulle du få! Se de her muller...
Pindsvin - Hold kæft en flad pels i har!
Mille - Men så skulle du se min tatovering!
Krølle - Og vores alurør!

Hmmm...? Er lige lidt forvirret med billedet! Men hvis man hloder venstreknap nede over billedet kan man se snuden på svinet!Ingen kommentarer:

Send en kommentar