tirsdag den 31. august 2010

Mere ønskegrej

Claus efterlyste mere hulemandsagtige must-haves... Så bliver det vist ikke mere URGH-agtigt?! Har du først prøvet at skære en bloddryppende steak over med disse grillvåben fra Weber, har du aldrig lyst til at spise andet... med andet!

4 kommentarer:

 1. Se, lige præcis sådan noget som det der bestik. Det er sådan noget, der kan få mig til at sætte hælene i og aldrig nogen sinde beskæftige mig med det mærke. - Eller noget andet mærke, der på samme måde forsøger at koge mere suppe på benet, end det egentligt er beregnet til.
  Det er lidt ligesom amerikanske film. Er etteren god, så laver man lige en mere, og en mere, og en mere...
  Hvorfor f.. stopper man ikke op og siger 'OK, vi var gode til at lave grill, vi behøver så ikke at snobbe videre i andre retninger.'
  Men nej, i stedet tænker de 'Kom, lad os udvide temaet, folk køber det sgu'
  Man kan ikke fortænke folk i at tænke i økonomi og forretning, men noget inden i mig stritter bare i mod, for ofte er der ikke tale om bedreudviklede produkter, men blot et mærke, og jeg tør vædde med, jeg kan finde et sæt grillbestik, der er billigere, men nøjagtig lige så god.

  (Hm, der tændte nu vist et eller andet i mig..sorry. :-) )

  SvarSlet
 2. @Nette - Det lyder som et væddemål jeg godt gider tage! Næste sommer der griller vi en syv-otte mellemstore dyr, og prøvespiser med forskelligt isenkram du sætter op mod mit Weber!?!
  Når det så er sagt, så ved jeg hvad du mener. Jeg skal ikke have parasollen, havehynderne, vandkanden og slipsenålen... Vi holder det lige til grillmaden her!

  SvarSlet
 3. Så skal der dæleme også være spandevis af rødvin til!
  Og det skal være i skyggen af det haveskur, jeg skal bygge næste forår/sommer. :-D

  SvarSlet