mandag den 30. august 2010

Upassende forlystelse for mindre børn

I sommer var jeg en tur i Bonbonland med CPB og flokken. Det var sådan set lige hvad de ønskede sig, men jeg må nok indrømme, at jeg undervejs havde lidt svært ved at finde en balance i forlystelsesniveauet.

CPB var fuldstændig utæmmelig, og vildt nok kunne det ikke blive. Selv Svend Svingarm (et 30 meter højt metalaggregat, som svinger fyrre mennesker fatspændt til ydersiden af en tærteform for enden af en 25 meter lang arm med 120 km i timen) var lige hendes kop the. Jeg fik kvalme af at stå og se 'gyngestativet' give sig i samlingerne, men heldigvis forbød mine arvinger mig at træde op i dødsfælden.
Professor Teflon var næsten lige så vild med vilde ting, og CPB havde dermed fundet sig en løjtnant til at komme gennem dagen med.
Selv har jeg det bedst med at betragte andre i de vilde ting, men bæverafting o.lign. er lige mig.
Gnavpot er på mit hold. Han er lige så lang tid om at tø op og komme i gang, at han næsten ikke når at få prøvet noget, når han først kommer i gang.

Kridt-Iglen havde kun lyst til at prøve en ting. Ormen. ORMEN? Hvem fanden designer en karrusel således og kalder den for ormen?!?


Hvad tænker de dog på i Bonbonland? At der kører en badass-karl rundt og rundt med et sjofelt smil på læben og et endnu sjoflere blik i øjnene gør det ikke bedre.
Jojo du må gerne prøve "Larven" igen, bare jeg kører med og holder dig for øjnene...


Her kan man se den grimme karl!

PS. Ugen efter at vi havde været i Bonbonland, var der en gæst der blev slået bevidstløs i Svend Svingarm i kollision med en måge! Hvad sagde jeg? 55 meter oppe, 120 km i timen... nej nej nej!

1 kommentar:

  1. Pænt surt alligevel at få en måge lige i skærmen.

    SvarSlet