torsdag den 26. august 2010

Skaldede mænd har karisma?

Min gode ven, David På Fyn, påstår at Sokrates mente skaldede mænd er mere liderlige, fordi solen bager ned i hovedet på dem hele dagen, og dermed varmer blodet op?

Jeg ved nu ikke helt om han har ret, men det der med hår... we don't care STÅLE SOLBAKKEN.Det er iøvrigt Ståle, som man ser løbe på banen, han er efter eget udsagn norsk mester i jubel!Om han er mere sexet med eller uden hår kan man måske bedømme ud fra disse billeder?


Måske Ståle er allergisk overfor hår? Det ser da i hvertfald ud til at klø et andet sted med hår...
Denne unge dame er tilsyneladende ikke upåvirket af Ståles udstråling?


Men som en af dem der selv har 'langt mellem hårene', så passer myterne om skaldethed mig godt... Hvad synes du om skaldede mænd?

8 kommentarer:

 1. For en del år siden foretog jeg min egen empiriske undersøgelse ('nuff said...), og jeg kan kun sige, at de(t) er bedre uden...

  SvarSlet
 2. Personligt har jeg ikke det store for eller imod skaldede mænd -men jeg kan huske, at det er blevet påstået at mænd med megen udvikling af testosteron har mere tendens til skaldethed. Så måske var han ikke helt galt på den, den gode Sokrates?

  SvarSlet
 3. Enig med Puk.........
  Jeg kigger næsten udelukkende efter skaldede mænd (jow jow - kvinder kigger også!)

  SvarSlet
 4. enig... der er noget sindssygt sexet over mænd der er skaldede (og som kan bære det!!)

  SvarSlet
 5. Jeg fandt lige den her: www.hairtravel.dk
  <a href="http://www.hairtravel.dk>Behandling af hårtab</a>
  God information om behandling af hårtab, jeg synes det er meget interessant.

  SvarSlet
 6. Hej 'Mette'

  Hvis du læser mit blogindlæg, så handler det overhovedet ikke om behandling af hårtab, men tværtimod om at man skal finde stolthed ved sit bare kranium.
  Jeg kan se på dine to kommentarer at de begge handler om link til behandlinger/salg af noget, fremfor det som mine blogindlæg handler om og det synes jeg overhovedet ikke er interessant!

  SvarSlet
 7. Jeg fandt lige denne her: www.jowdeet.blogspot.com
  http://jowdeet.blogspot.com/2011/05/i-formning-der-leger-vi-med.html
  God information om plejning af den perfekte blanke isse, jeg synes der er meget interessant.

  SvarSlet
 8. Ved godt dette indlæg efterhånden har rundet de 7 år. Men det varmer min skaldede isse at se en af jer har skrevet at du ligefrem kigger efter skaldede fyre. Jeg er selv 25 og troede at mit liv skulle slutte da jeg som 20-årig allerede så små havde meget høje tindinger, og det er kun gået 1 vej siden. Men som før nævnt: hvis du kan bære at være skaldet og hviler i dig selv på trods af det, vil du ofte fremstå mere attraktiv i forhold til en der ingen selvtillid har men som har en fuld hårpragt. Hvis du gør din skaldethed til en begrænsning vil det ødelægge dit selvværd og dit liv. Mén hvis du tører øjnene og kommer videre og erkender for dig selv at det ikke er verdens undergang, vil der stadig være masser af damer derude der venter på dig.

  Angående testosteron. Når kroppen prdoucerer for meget testosteron bliver det blandet med et enzym der omdanner det til DHT (Dihydrotestosterone på engelsk). Kroppen har svært ved at udskille dette, så i nogle tilfælde (især hvis du i forvejen har hormonel ubalance og ikke spiser rigtigt eller dyrker nok motion) vil dette sætte sig på din hovedbund og kvæle hårrødderne. Dog er der også andre faktorer der spiller ind. Nogle vil sige at "det kun er genetisk". Dette er dog ikke sandt. Ja du kan være mere disponibel for at du kommer til at lide a hårtab på grund af dine gener, men det er ikke ensbetydende med at du ikke kan undgå det så længe du passer godt på dit hår (ikke bruger dax wax i 7 år som jeg gjorde), krop og sørger for at dine hormoner er i balance. Stress kan også accelerere processen.

  Men når nu skaden er sket er jeg da glad for at nogle mennesker godt kan finde os skaldede mænd attraktive.

  SvarSlet