tirsdag den 31. august 2010

Så nærmer min fødselsdag sig...

Ja, jeg ved godt det først er i november, men når jeg op til den store dag bliver spurgt, så kan jeg som regel aldrig huske hvad det er jeg mangler. Så nu kommer der en lind strøm af indlæg med etiketten "ønskesedlen", hvor dem i min omgangskreds der vil skænke mig en gave når jeg runder 34, kan samle inspiration. Jeg vil forsøge at sprede ønskernes variation mht. både pris og tanke.


En god krimi er altid sagen, f.eks. Lucifers evangelium.


Thomas Oldrups bog om bedre skrivning har jeg været så priviligeret at have en gang... til låns, men den var meget inspirerende, og en bog jeg bare må eje.

3 kommentarer:

 1. Ja, det virker allerede noget inderle... intlek... entertl... argh, klogeåge, jeg venter blot på listen med værktøj ;-) Så er jeg med igen.

  ._. /claus

  SvarSlet
 2. @Claus - Joowdeet... Men listen med værktøj er også lang og listig. F.eks. ønsker jeg mig en diamantklinge til min Bosch akkuvinkelsliber. Den koster 360 eks moms... men så kan jeg også skære fliser på stedet, uden at skulle have forlængerledning rullet ud;-D Okay, det, og så holder sådan en krabat nok længere en 'flisepapskiverne' fra Jem & Fix!

  SvarSlet
 3. Har fået Thomas Oldrup, mangler Envangeliet

  SvarSlet