søndag den 30. januar 2011

Damn you, Tivolistang!

Sikke en off-day! Først 'vandt' Danmark sølv ved VM, i en hæsblæsende, spændende finale i en sport jeg iøvrigt ikke interesserer mig for.

Siden gik CPB og jeg i biffen for at se Due Date, som jeg ikke synes er det helt store grin, men som egentlig har vist de fleste sjove klip i traileren... Typisk!!!

Men som om det ikke er nok, så allerede FØR reklamerne tygger jeg i en Tivolistang, som knaser?!?! Det skal sådan en ikke! Som i NEJNEJNEJ!
Det viser sig da også hurtigt at det er mere alvorligt en defekt slik... der var brækket et stykke på størrelse med det isbjerg der sænkede Titanic af min tand!

Jeg havde det faktisk mellem fingrene, men tyngdekraften flåede det ud af mit greb, som mørket sænkede sig over salen. Derfor kan jeg ikke fremvise et billede af stumpen, men blot krateret det efterlod. Sikke noget... Heldigvis er jeg ikke tandlægeskræk, og så fandt jeg da ud af, hvad jeg skal bruge penge på når lønnen kommer i morgen...

4 kommentarer:

 1. Synes du skal lægge sag an mod Tivoli! Det kan de sgu ikke være bekendt.

  SvarSlet
 2. Det var sjovt! Eller også er jeg bare kulret af medicin - og drønhamrende misundelig, fordi du KAN spise en tivolistang, mens jeg må nøjes med blød kost ... eller det kan du måske ikke alligevel.

  Held og lykke med "reparationen".

  SvarSlet
 3. @Leo - Enig, de hører fra min sagfører aka mig selv en af dagene...

  @Xazal G - Jeg er mest ærgerlig over at skulle bruge tiden og pengene på det, men heldigvis er det ikke noget der gør nævneværdigt ondt... Men det er nok slut med at åbne øl med tænderne;-D

  SvarSlet
 4. Så må du en tur til Polen.

  Du skal holde dig fra al sport (selv på tv), det er roden til alt ondt.  JowDeet ._.

  SvarSlet