fredag den 18. marts 2011

Nyt Nyt NYT!!!

Det hele skal købes og betales. Alt koster og alt det der. Den seneste måned har jeg brugt penge på gældspleje, hårdehvidevarer og en advokat som skal hjælpe os, MUM, CPB og undertegnede med at få handlet det hersens hus på mest rimelige vilkår.

Når vi runder næste måned, så har jeg brugt penge på materialer til 'det ny køkken', en påskefrokost med naboerne, en tur til København, mere gældspleje og formentlig en middag i byen, når CPB og jeg skal høre "De eneste to".

Men der skal også lægges til side til en ny bil. For en del af hushandlen er at MUM 100% overtager bilen. Det betyder at ordningen; bilen følger børnene, ophører. 1.maj! Så jeg håber det der forår snart kommer i gang, for jeg har planer om at vi skal til at cykle rundt i Horsens, mens jeg syer penge i madrassen, så der kan komme en ordentlig Emma-Mærsk-Agtig slæde omkring 18.8...

Foreløbig kigger jeg på brugte biler med 7 sæder. Er der nogen der har gode erfaringer? Eller endnu vigtigere; er der nogen der har dårlige erfaringer med store biler?

2 kommentarer:

  1. åååårrrh FIH, prøver lige igen. Dette er mit favorit emne, at fortælle andre folk om hvad de skal bruge deres penge til. Men har i hustanden kører vi en Opel Zafira 150 hk diesel, og den har ikke været uden problemer, men jeg har ladet fortælle at de samme problemer ikke findes på modellen med mindre motor. Men den er heller ikke rigtig syv sæder, bagsædet er en bænk og de 2 bagerste er kun til korte ture. Jeg kunne ikke selv sidde deromme. Den bedste bil vi haft er en AlhambraGalaxySharan, en rigtig syvsæder hvor alle sæder er rigtige enkelt sæder, og den optimale opstilling med 2 bagerst og 2 i midten. Det eneste problem (med ældre modeller) er at de hvis de bagerste sæder ikke kan folds ned, men skal tages ud hvis der er behov for et stort bagagerum. Men nu kender jeg jo ikke overdegnes rådighedsbeløb, men der er tilbud på Renault Grand Scenic, og den lille diesel er bestemt ikke tovlig. Held ikke løkke i jagten.

    JowDeet ._.

    SvarSlet
  2. En alternativ løsning er at lease en brugt bil. Du gir et engangsbeløb - typisk 20-25.000 kr og derefter ca 2000 kr pr mdr. Hvad der kommer af rep, skiftning af dæk og lign tager forhandler sig af - dvs at du ved, hvad du har af udgifter på bilen: leasingen, vægtafg og forsikring. En smart løsning for fattigrøve som ikke synes det er fedt med uforudsete værkstedsregninger :o)

    SvarSlet