mandag den 14. marts 2011

Så blev det mandag

Regningerne er væltet ind af døren. Ikke uventede regninger, bare nogle af de store; kabel-TV 4.000, selvrisiko på bilskade 2.800, boligadvokat 5.000 og fordelerventil 2.900! Selvom det lyder voldsomt er det intet mod de små 23.000, som SKAT lagde ud med.

Men for at tage det fra en omvendt ende af, så bunder de 23.000 selvfølgelig i, at fradraget for huset ikke var rigtigt registreret, og at børnebidraget ikke var blevet opgivet, så da alt var rettet til, kom SKAT (digitalt ganske vist) frem til at det er mig der har ca. 2.900 tilgode, som kommer til udbetaling 28.3.
Det betyder at jeg så kan betale for den fordelerventil, som jeg var nødt til at købe (sammen med en blikkenslager til at montere den) 5. januar, da vi pludselig kun havde koldt vand i hanerne. Jeg fik selvfølgelig et overslag dengang på regningen, men den dukkede aldrig op, før nu altså!

At jeg skal betale for en boliadvokat hænger sammen med at skilsmissens sidste økonomiske knaster er ved at blive høvlet af nu. Huset bliver handlet, gæld overdraget og biler udvekslet. Og når man afhænder en bil, så skal den altså være fri for de ting man har udsat den for, hvilket betyder at forsikringen har måtte engageres.

Men nu er jeg ved at være igennem. Eller rettere vi er ved at være, for MUM slipper ud af husgælden, Jeg er færdig som bilejer og CPB åbner en ny kalenderlåge til BRF's lykkelige verden af låneomlægninger, kurstab/gevinster og rentefradrag. Ingen af os bliver rige... lige med det samme, men der kommer orden i tingene, og det betyder at man bedre kan sætte sig foran TV'et og slappe af med Rollator-banden... Hvis man altså har betalt sit kabel-TV, og det har jeg!

2 kommentarer:

  1. Det er da godt at høre om lys forude :-P Jeg skal selv på "høflig visit" i banken senere på ugen, i samme ærinde. *gys*

    SvarSlet
  2. @Martin - Banker er ikke for sjov, men god fornøjelse.

    SvarSlet