tirsdag den 4. august 2009

Dagens reol

Ja som det måske fremgik af gårsdagens billeder, så er stumperne til reolen ikke kommet fra Silvan endnu. Godt det samme, da der liiige var et par dybe knæbøjninger at tage, førend reolen kan opstilles...

I går skrabede jeg tapet ned (det var det de to torturinstrumenter var til) I dag kunne jeg så pudse væggen op


Og her til aften blev den malet. Nu er jeg klar - bare kom an Silvan!
Bemærk iøvrigt at hvid ikke bare er hvid!Måske er det unødvendigt at skrive, men jeg gider fanme ikke skrabe tapetet af bag reolen...
6 kommentarer:

 1. For fisan... hvordan får man fat i sådan en handymand som dig! Når du har givet hele hytten en makeover, kommer du så til Hovedstaden :-)

  SvarSlet
 2. @Line - Tak for tilbuddet, man skulle tro jeg ikke var til fals for billig smiger, men det er jeg;-D Jeg kommer tit til hovedstaden, men det er som regel all fun no work. Nethjælp til utraditionelle løsninger vil jeg gerne tilbyde, men hvilke projekter har du på tegneblokken?

  SvarSlet
 3. Åh ingen sådan i virkeligheden. Masser inde i hovedet. Og det fede ville jo være at der bare lige stod sådan en handymand i nærheden med sin værtøjskasse. Klar til at udføre. Sådan er ham jeg har så ikke :-)

  SvarSlet
 4. @Line - Hvor har du ledt efter ham? Prøv at bruge lørdag formiddag i Silvan/STARK, fyr lidt krudt i masken og skru dig ned i noget lækkert, og gå hjælpeløs rundt i butikken. Kontakt egnede emner der tydeligvis ikke arbejder i butikken (de ansatte har som regel en grimtfarvet firmauniform - dem styrer du udenom), med ordene "Undskyld kan du hjælpe mig, jeg leder efter noget til at lime en hylde op på væggen med, hvor har I det?"
  Det har tre indlysende fordele:
  1 - Isen er brudt. Det er jo HELT legitimt at henvende sig til de ansatte i en butik, ik?
  2 - Han kan ikke lade være med at grine/føle sig smigret over at du troede at han arbejdede i butikken.
  3 - Du kan teste om han kan noget med værktøj. Hvis han bare stikker dig en tube lim fra hylden er han kun efter ....., men hvis han siger til dig at en hylde skal skrues fast på væggen, er han klar over hvad han laver, en slags prinsessen på ærten for håndværkere:-D

  Er han god nok, spiller du bare hjælpeløs indtil du har fået ham til at komme forbi og hænge hylden op... Enkelt ik'?

  PS. Husk at købe en hylde;-D

  SvarSlet
 5. Harharhar en slags silvan dating Lool var det sådan du blev indfanget af SHM????? ;)

  SvarSlet
 6. Tak for råd :-) Men tror måske alligevel Manden min vil føle det som en slags nederlag hvis jeg går i silvan og 'scorer' handymænd!
  by the way: Den bliver da super flot den reol! Meget nice ;-)

  SvarSlet