tirsdag den 25. august 2009

Lige et par spørgsmål...

Er der en nørd til stede i blogland?

Nogle højtalere der hedder B&W CM1...
Er det noget, alternativt til Dali Lektor 1 eller B&W 686 (tror jeg nok den hed?).


Jeg behøver ikke at sige, at der er pris, kvalitets og designforskel, men er den dyreste også bedst?

Jeg er jo ikke Robert fra Langt fra Las Vegas, men alligeveller... Lige nu, er anlægget sat sammen af et par B&W V203 og en SONY Receiver STR-DG510... Jeg ved intet om det, men hey måske er der andre der læser med, som lige kan fortælle mig om spikes, kabler, puder og kabinetter, så jeg kommer lidt op på beatet?

7 kommentarer:

 1. Hej DFO. Min mand er en it og hifi-nørd :-) Han dikterer, jeg skriver:
  "Jeg vil gå efter CM1'erne til hver en tid. De er alle tre HIFIklubben højtalere, så du kan gå ned i klubben og høre dem samlet og sammenligne lyden. Højtalere skal man altid tage det bedste man kan, så kan man altid skrue på elektronikken senere. Indenfor HIFI, hvis du har 10.000, så skal du bruge halvdelen på højtalerne og 4000 på forstærkeren og resten på signalkilden :-)."

  SvarSlet
 2. @AB - Tak for råd, tror jeg følger det. Jeg troede lige at han ville bruge 5000 på højtalere, 4000 på forstærker og resten på sprut og damer;-D Men signalkilden er nok nørdst for kabler og CD-afspiller?

  SvarSlet
 3. Ja ja og så er der os andre der bare ville tage dem der er pænest ;-)

  SvarSlet
 4. Se Britta, jeg har været så heldig, at han faktisk selv valgte dem, de rbåde var pænest og som spillede bedst ;-) Vi havde en aftale om, ingen højtalere blev valgt, før jeg havde godkendt dem :-)
  That's my man!

  SvarSlet
 5. Der er for øvrigt her tale om W.A.F., som man altid skal være meget opmærksom på, når man køber HiFi (WAF as in Wife Approval Factor) også kendt som M.I.F (Marriage Interference factor). Bestemt ikke ligegyldige faktorer i indkøb af nyt HiFi til hjemmet!

  SvarSlet
 6. Og yderligere kan jeg/vi tilføje herfra, at vi også synes at de bedste højtalere i dette indlæg er de flotteste :-)
  Og ja, signalkilden er cd-afspilleren, radioen, mikrofonen(!?) og dertilhørende kabler og al muligt, der roder bagved møbelet.

  SvarSlet
 7. Sjovt nok interessere den slags teknik slet ikke min mand! Han ejede ikke et anlæg da jeg lærte ham at kende og han ved dårligt hvordan det, jeg bragte ind i forholdet virker - efter 6 år. Og hvis jeg absolut skal høre høj musik så bedes jeg gøre det mens han er på arbejde!
  Heldigvis tager han ørebøfferne på når han lytter til Ramstein på computeren ;-)

  SvarSlet