lørdag den 23. juli 2011

More than words can say

Det der Norge, ikk? Det er lidt for stort til at jeg kan fatte det. Det er også lidt for tæt på. Terrorens indre logik siger jo: "Ingen går fri. Ingen skal kunne føle sig sikker." Men alligevel sidder jeg tilbage og håber at der snart kommer et dementi. At det er et ondsindet reklamestunt for den vildeste nordiske katastrofefilm eller noget andet... Men det kommer ikke.

Tværtimod vælter der nye frygtelige fakta frem, og det i et tempo som gør, at jeg ikke synes jeg kan rumme det. Jeg er ikke ligeglad. Jeg synes det er forfærdeligt, men det er for tæt på til at jeg orker at se breaking news hver time om stigende dødstal. De unge skudofre på øen er jævnaldrende med min ældste søn.

7 kommentarer:

 1. Når ens sårbarhed pludselig springer op i hovedet på os, bliver vi ydmyge og taknemmelige for alle de små ting. Og vores omsorg og medfølelse vokser milevidt.
  Det er frygteligt og dybt dybt tragisk hvad der er sket i norge og alligevel var min første tanke, kom min veninde med det fly hjem fra Oslo.
  Og Ja det gjorde hun

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Mille

  Jeg håber jeg misforstår din kommentar? Er det som jeg synes det ser ud, at mit indlæg om meningsløse drab på unge i Norge, kommenteres med et link til et indlæg om at du har fået en award fra en kreativ blogger, fordi at du er det?

  Please correct me if I'm wrong, men lige nu sidder jeg bare og undres...

  Hilsen 'Pelle' - der ikke gider de der awards, hvor jeg fortælle andre om min yndlingsfarve eller blog. Medmindre jeg altså en dag falder over noget fantastisk, og så skriver jeg et indlæg om det, men det der kædebrevsaward noget er ikke mig.

  PS. Kæresten siger siger at jeg lyder som en gammel bitter mand der trænger til at 'get laid', men jeg er ikke særlig gammel...

  SvarSlet
 4. Kære Pelle.
  Beklager dybt, at linket kom ind her - højest upassende og kan godt forstå du undres -
  jeg håber at kunne rette op på med dette link - http://mille-designlacamara.blogspot.com/2011/07/i-dag-sttes-flaget-pa-halvt-national.html

  SvarSlet
 5. Hej Mille

  Ok, no harm done, jeg tror bare jeg springer over awarden, med tak for tanker dog.

  Hilsen 'Pelle'

  PS. Hvorfor tror du jeg hedder Pelle? Det gør jeg ikke...;-D

  SvarSlet
 6. Kære Thomas aka "Pelle" aka "Det Forkromede Overblik"

  Jeg har været træt i mit hoved, og bare ville andre det bedste - og så flopper jeg igennem med både det en og andet her hos dig - men hvem har sagt det skulle være nemt!

  Helt i orden - du ved hvor du kan finde indlæggget, hvis du skulle ombestemme dig.

  SvarSlet
 7. Helt ok, kunne faktisk godt lide det alias;-D

  SvarSlet