lørdag den 19. februar 2011

gårsdagens arbejde...

For et par dage siden fjernede vi jo den dersens murstensvæg.


Det efterlod jo noget af et hul i gulvet, så det måtte jeg have lappet. Så jeg målte 'gabet' mellem de to gulve (max 145 mm), samt tykkelsen (30 mm) og tog i den lokale STARK, hvor jeg fik et 4,5 meter langt gulvbrædt (180 x 30 mm) til den nette sum af 209 kr/m2, hvilket omregnet ifølge den sure STARK-mand, skulle betyde ca 80,-/meteren? Jeg kan max få det til ca. 40...?


Som med så meget andet, er det ikke fordi jeg har prøvet det mange gange før, men det her var nærmest en tilståelsessag fra selvbyggernes udfordringsjunta.


Feren skar jeg af brædtet, og lagde det, så dækkede enderne fra de gamle brædder.


Slog en streg med tømmerblyanten, og kørte en tur med rundsaven.Voila, to rum er blevet til et! Fodpaneler og kontakter blev monteret, også selvom elektrikeren bandede noget over at skulle ud i skunken


Bemærk i øvrigt den svævende kontakt oppe i hjørnet (du kan klikke på billedet og se det større). Det er så knægten kan have sin telefon til opladning og en læselampe tændt. Nu håber jeg fandme den seng bliver god, men det tror jeg.


Og i dag står den på tømmeropgave, når jeg skal konstruere Eiffels svar på en køjeseng...

4 kommentarer:

 1. Hejsa.
  Har osse lige faaet specialbygget en seng/hems. Er superlaekker og hyggelig at sove i, han skal nok blive glad for den. God bygning dèr =).
  K

  SvarSlet
 2. @Kyllyan - Tak for rosende ord. Jeg tror sgu næsten han kan ligge deroppe og se ud af vinduet.

  SvarSlet
 3. Dude du giver dig i kast med ting vi andre ville løbe skrigende bort fra.

  SvarSlet
 4. Alle elektrikere William bander over skunke og især gammel støvet isolering.
  (williamet skyldes at yngste mand lige skulle prøve kræfter med Android)

  Jowdeet ._.

  SvarSlet