onsdag den 2. februar 2011

Giv mig Danmark tilbage - Kom så med det valg

Nu må vi da for fanden snart til at have gang i stemmesedlerne, så Løkke kan sættes fra bestillingen, sammen med Henriette Kjær, Lene E, Bertel Nissefar, Søren Pind og alle de andre korrupte, pamperiske snyltere, som langsomt men sikkert skubber velfærdssamfundet ud over kanten, ved at fjerne økonomien og hænderne der skal løfte, og samtidig melde nye og større ambitioner ud...

I er gennemskuet: I vil have et samfund, hvor de rige har råd til velfærd, og de fattige må klare sig selv... Det finurlige i denne tankegang, er bare, at det ikke nødvendigvis er de ærlige, flittige og fornuftige der er rige, næh de rige, det er såmænd dem der spekulerer i skatteunddragelse, betalingsstandsninger, personlige konkursrytteri og gældssanering... Erik Skov Petersen f.eks. får næppe brug for velfærd, for han låner sig jo bare til private løsninger, men når regningen så skal betales, så havner den hos dem der betaler skat, og det er dem der får fjernet hjemmehjælp, efterløn, lokale sygehuse, skoler og andre ting, som de tror skatten går til...

Min påstand er at almindelige lønmodtagere ikke kan forstå at man skal have to biler, en strandvejsvilla og købe børnetøj i Paris, når man ikke kan betale sin havemand eller sit benzinforbrug?

Det bliver ikke bedre af at drage Stein Bagger, Kurt Thorsen, Klaus Riskjær Petersen og Mærsk ind i liningen. Hvis Henriette Kjær er Gollum, så er de Godzilla, Voldemort, Mordor og Mr. Burns.

SKAM JER!
PAY UP & ACT STRAIGHT!!

PS. Måske hænger dagens fråder sammen med at jeg ikke kunne komme til læge med min terminale lungbetændelse før tirsdag i næste uge... Sæt nu det når at gå over?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar