tirsdag den 15. februar 2011

iCalamus anyone?

Er der nogen der har erfaringer med iCalamus, som er et program som kan bestille books, ligesom iPhoto kan...

Men kan man så lave en bog med mest tekst?


Det her er en jeg fik lavet efter skiferien, ved hjælp af iPhoto.Hvorfor køber jeg ikke bare iCalamus i app-store? Det koster 969,- så jeg ville da lige høre om nogen har prøvet det?

3 kommentarer:

 1. Prøv at læse her:
  http://magcloud.wordpress.com/2010/11/11/pages-recipe-book/

  Pages er overlegent på alt for mange fronter!

  SvarSlet
 2. @Anonym - Jeg fulgte linket, men kan kun finde ud af, at der er masser af skabeloner til korte præsentationer. Det jeg er på jagt efter, er et sted at trykke mine manuskripter til bøger, enten som paperback eller hardback, men jeg faldt bare tilfældigvis over en funktion i iPhoto, som lavede ens billeder til en hardback bog, som man selv kunne redigere.
  Det var enkelt, og man klikkede bare "køb bog" til slut. 320,- og fire dage senere havde jeg en flot bog fra skiferien.

  Jeg har Pages til min mac, men jeg savner en funktion der får det skrevne ud på tryk. Og her mener jeg ikke bare at trykke print;-D

  SvarSlet
 3. Ok, så er en billig måde at affotografere din tekst i passende billeder. Det gør du ved hjælp af command-shift-4 genvejen. Der markerer du et område som straks smides på dit skrivebord og derefter importeres til iphoto. Se om det ikke er den hurtigste og billigste måde at få en bog som du kan producere. Min erfaring med sådanne templates er klart at de netop er lækre men alt for bundet.

  SvarSlet