tirsdag den 8. februar 2011

Nervekrig i køkkenet

Alle kender den stereotype kliché om kvinder og edderkopper/mus/lyde fra loftet, og bemærkningen "gider du ikke lige vise dig som en mand, og .....".

Men der er en del af noget, som åbenbart hørte til mandejob-beskrivelsen, som jeg gerne vil have forklaret: Hvordan kom det at kvase en karton og derefter finde skraldeposen ind under mandeområdet?

Eller er det bare mig der ikke kender konventionerne, og derfor ikke kender kvindehjernens kringelkroge og derfor er helt væk, når det kommer til spørgsmålet: Hvor længe skal juice-/mælkekartoner stå lit de parade på køkkenbordet, før de har gjort sig fortjent til at blive knust og komme i skraldeposen?

Herhjemme kører jeg nervekrig på det nu...

9 kommentarer:

 1. Ja, det må også være vejen frem. Selv gør jeg det også - der har de det også med at hobe sig op de kartoner. Problemet er bare at jeg kun har migselv at køre nervekrig mod - og det er ikke helt det samme.

  SvarSlet
 2. jamen for hulan da, mælkemanden kan da ikke finde inde i køkkenet, de skal ud på trappen.

  SvarSlet
 3. Uuuhhhhhhh honey!! Skal vi virkelig åbne dén kalenderlåge? Really?!?

  #1: Klichéen med lyde fra loftet og mandejobbeskrivelse.... Hvem er det, der er så bange for blegemændene, at han ikke tør sove i soveværelset alene, når jeg ikke er hjemme? Hva'?

  #2: Nu drikker jeg hverken mælk eller soyamælk, så hvorfor skulle jeg rydde op efter dig? (Juicen kunne være min - men det var dig der tømte den der i morges!)

  #3: Handler nervekrigen i denne forbindelse i virkeligheden ikke om, hvor lang tid der går før JEG rydder op efter DIG?

  #4: Hvordan kan vi vide at de kartoner der ikke er fulde og du bare har stillet dem op for show?

  #5: Hvad er forskellen på kartoner der står lit de parade og når du efter lader løgskræller, dåser, plastik osv ud over hele køkkenbordet når du har lavet mad?

  Den her nervekrig har du tabt på forhånd! Bring it!!

  - CPB

  SvarSlet
 4. Må lige bede dig læse mellem linjerne her. Selv uden CPB´s kommentar, er det jo tyyyyyydeligt, at du - måske - laver for lidt af oprydningsarbejdet i køkkenet... I følge hende i hvert fald. Ja?

  SvarSlet
 5. Uj Uj, jeg ved det! Jeg ved det:
  De skal stå liiiiige så længe som tomme toiletpapirsruller skal stå i vindueskarmen ude i badeværelset....

  SvarSlet
 6. Hvis du ligner de øvrige mænd i familien, og CPB ligner de øvrige kvinder i familien, kan du lige så godt indse, at du har tabt på forhånd.

  Hilsen mormor

  SvarSlet
 7. Hmmm - måske er vi, kære Overblik, inde i kernen af ét af Universets Store Spørgsmål hér?
  I hvertfald er problemet også mindst lige så påtrængende lidt længere nede af vejen.... og det er IKKE mig, der lader dem stå ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg ved hvor problemet ligger begravet... der er vist to drenge som åbenbart ikke har udviklet muskelstyrke nok til at klemme kartonerne sammen - jeg tror jeg bygger en seng til dem af kartonerne :)

  SvarSlet
 9. @Leo - Nej, men du er da sikker på du vinder;-)... og taber :-(

  @Claus - Næh, for trappen er ved at 'sande til' i rent vasketøj og legetøj!

  @CPB - Pas på næsen Pinnochio!

  @Husmoder - i følge hende... you said it!

  @M - Nåh det er derfor!

  @Mormor - Du har nok ret...

  @Trine - Jo, og det gjorde du også tidligere...;-D

  @René - Jeg sponsorerer gerne...

  SvarSlet