søndag den 27. februar 2011

GIVE AWAY HOS OVERBLIKKET

Nå, men jeg vandt jo denne her Valentines give-away hos Annette, så jeg kunne berige min kære kæreste med en nøglering med tilhørende hjerter. Egentlig er jeg jo hverken til valentines day eller det der koncept med dem der giver ting væk, hvis man gider læse deres blog (eller i hvertfald melde sig som fast læser, som om man læser den, eller at ens chancer for at vinde bliver større, hvis man anbefaler den på sin egen blog. Jeg mener, dem der overkommer at læse min blog, regner jeg ikke med gør det blot for at få noget, udover visdomsord, naturligvis), men håndværket, tanken og Annettes stille form for lyst til at give til sine omgivelser, lod mig overtale, og derfor meldte jeg mig.

Jeg var så heldig at jeg vandt, og nu føler jeg en trang til at gøre gengæld: Så derfor er der give-away her på siden. Måden du vinder dette fantastiske gøglerinstrument, som ikke kræver andet end et rimeligt tandsæt og evnen til at smile for at du kan spille en låt af guds nåde, er, at du skriver "Boing Boing" i kommentarfeltet.
Der trækkes lod ved ugens udgang, og hvem ved hvornår det er, så se at melde dig til, hvis du går med en x-factor i maven!!!


Bonusinfo: Din chance for at vinde bliver meget større, hvis du IKKE fortæller nogen om dette tilbud. Jo færre der ved at harpen er på bud, jo færre skal du slås med i lodtrækningen!


7 kommentarer:

 1. Jamen..., overhovedet ingen slinger herfra: Boing-boing!!

  SvarSlet
 2. http://www.youtube.com/watch?v=-GIgZso_kn8

  JowDeet ._.

  SvarSlet
 3. Åhr mand, en jødeharpe - havde, som i har ikke mere, en sådan i skolen... for...øhmm...30 år siden!

  Skøn lille spilleting ;-)

  Og hey; Boing Boing

  Kh Lizet

  SvarSlet
 4. Jeg ... er ... død ... af ... grin ...;-)
  Jeg burde jo som halv-musik-studerende skrive det dér, men ... jeg frygter, at jeg løber af med sejren, for tilfældighederne kan ingen herske over. Det var bare - jeg ville bare gerne sige, at jeg morede mig mere end kongeligt over dette indlæg, og at du skal have Thumbs Up for dit "forord" i fed skrift.

  Jeg kommer i skrivende stund til at spekulere over, hvor man kan erhverve sig sådan en jødeharpe - udover at være så heldig at få den her...;O)

  God arbejdsuge.
  - Xazal G.

  SvarSlet
 5. @Xazal - Du kan købe den ved ethvert velassorteret middelaldermarked. Det tætteste på København er vel nok Trelleborg i Slagelse, hvor jeg mener at have erhverve den udlodede... Men der er masser af omrejsende markeder sommeren over.

  Den kedelige: I en musikbutik velsagtens?

  SvarSlet
 6. Genilat!!!
  Hvem drømmer ikke om sådan en!
  I bodelingen her i hjemmet fik manden den med, så det jo klart den har været savnet!!

  SvarSlet
 7. Men Julie, jeg kan ikke læse om du er "Boing Boing"?

  SvarSlet